3 császármetszés után merjem e vállalni a 4. -et?
A negyediket váró vagyok!
Köszi a jótanácsot,nem kapom fel a vizet:)
De bezzeg ahhoz értett a drága 31%-os,hogy lepontozzon.
Na ez okoz neki örömet,nemhogy minden idejét és energiáját az ikreinek szentelné.Vagy már lehet sok(k)neki a kettő? :)))))
A kérdező negyedik babáját váró anyukának, és az előttem szóló szintén negyedik babáját váró anyukának sok boldogságot kívánok. Teljesen igazad van!
A 31%-os-nak aki most már csak 29%-os pedig azt üzenem, hogy egy szülő a testvérnél nagyobb ajándékot nem adhat a saját gyermekének, ezen gondolkozz el.
Egy szintén "gyerekgyáros" harmadikat váró anyuka.
Én is gyerekgyáros szeretnék lenni:D
Igaz, nekem négy már nem fog beleférni, de hármat szeretnénk mindenképp (és még csak egy fiam van:D)
Borzalmas emberek lehetünk, hát nem? :D:D:D:D
29%: nekem nem volt testvérem, és nagyon sajnálom. Sosem tenném meg a gyerekkel, hogy ne legyen testvére, és a barátaimmal folytatott beszélgetések alapján megállapítható, hogy akik 3-an, 4-en neadjisten (:D) többen voltak testvérek, sokkal kiegyensúlyozottabb emberek, mert bármi történik, akkor van valaki, akire számíthat, aki mellette áll. Ha 3 ilyen van, akkor az szuper.
A te hozzászólásid alapján fogalmad sincs arról, mit beszélsz.
Nem mellesleg a te gyerekeidet se a gólya hozta, ergo te is gyerekgyáros vagy...
Kedves 4. császáros Anyuka!
Érdekelne, hogy zajlott a 4.várandóság, a császár, és a szülés után?
3 császáros babám van, és gondolkodunk a 4. babócán :-)
Kérlek, ha van időd, írj!!!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!