Mennyi idős volt a babátok, amikor először megmozdult?

Nekem a 18.-19.hét között mozdult meg először.
Nekem elmaradt az az érzés ,amit te írsz. De nagy valószínűséggel a baba volt az.

Bezony, ez már a babád lehetett. Nekem a 17.hét betöltése után pár nappal vált nyílvánvalóvá, hogy ez Ő, addigra annyira felerősödött, hogy már a tenyeremmel is éreztem kívülről.
Gratulálok a babához!

Én 17 hetesen éreztem először, majd a 18. héttől rendszeresen. Lehet ez a kisbabád, aztán amikor már biztos vagy benne, hogy ő az, akkor visszagondolva tudni fogod, hogy most is ő volt. :)
Amúgy nem kötekedésképpen szeretném megjegyezni, hogy a babák már pár hetesen mozognak, csak még mi nem érezzük. Így nem a 17. héten, vagy a 21. héten mozdul meg először!

Én most a 16. héten éreztem először belső mocorgásokat,pedig duci vagyok és mégis megéreztem.Ja és első.Szoval nemcsak a vékonyak érzik meg korán!!!
16 hetes kismami

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!