Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szültetek már Kazincbarciká...

Ha szültetek már Kazincbarcikán Dr. Pásztor Gábornál, mesélnétek róla? Milyen orvos? Vizsgálatokért is kér pénzt, vagy csak a végén?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 11:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen, én is így gondolom. köszönöm az együttérzéseket. már alig várom, hogy egy egészséges kisbabát szülhessek :)
2009. márc. 11. 08:42
 12/12 anonim válasza:
Szia. 2088 június 28-án született a kislányom a Kazincbarcikai kórházban. Fogadott nőgyógyászom Dr. Pásztor Gábor volt! SOHA AZ ÉLETBE TÖBBET!!!!Olyannyira "korrekt" volt a doktor úr, hogy szülést megelőző nap, megvizsgált, leküldött az UH-ra, onnan visszamentem, hozzá, le NST-re, onnan vissza hozzá. Befektetett. Hozzáteszem 3X találkoztam vele aznap, de doktor úr elfelejtette közölni, ha valami baj lenne a hétvégén ő elutazik. Éjjel megindult a szülés. A szülésznőtől tudtam meg tök véletlenül (el sem akartam hinni, hogy egész hétvégén nem lesz. Hajnalban a műtőasztalon kötöttem ki, és miután kivették a kislányomat szívproblémák miatt levittek az intenzív osztályra. 3 nap után kerültem fel az osztályra, doktor úr akkor becsámborgott, és vigyorogva megkérdezte: Na, hogy vagyunk? Legszívesebben bevertem volna a képét!!! Volt olyan időszak a terhességem alatt, hogy hetente rendelt vissza, csak, hogy több summát tudjon kiszedni az emberből (alkalmanként adtam neki 2-3 ezer forintot). Gátlástalan, pénzéhes, szélhámos!!! Senki ne menjen hozzá!!!! Most nézhetem, hogy csillogó -villogó motorhához, autójához én hülye is szépen hozzájárultam a családi kasszából a nagy semmiért! -talán meg is érdemlem, ambuláns kezelés alatt is megvizsgálnak! Még azt azért hozzáteszem, annyi hasznom sem volt a fogadott orvosból, hogy legalább az UH-n ne kelljen fél napokat ülnöm, mint az utolsó legalja mocskos c....!
2012. jan. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!