35 hetes kismama vagyok, a babaruhäk mär kimosva,
kivasalva. Elsiettem a dolgot?
Figyelt kérdés
Multheten mär bepakoltam a babäm ruhäit a szekrenyebe,kimossam megegyszer mire megszületik a kismanom?
2009. márc. 10. 10:09
1/9 anonim válasza:
Ne!
Olvass, sétálj, és látogasd meg a barátnőidet, mert a következő hónapokban nemigen lesz időd.
(pssszt...de van aki ki se mossa előtte ..)
2009. márc. 10. 10:14
2/9 anonim válasza:
Nem korai,én is kész vagyok mindennel.Igaz én tanultam a korábbi terhességemből,mert be kellett előbb feküdnöm és szülésig nem jöhettem haza. Bizony a párom fogta a fejét,hogy most akkor mi is legyen?Végül a sógornőmre maradt a babakelengye.
2009. márc. 10. 10:16
3/9 anonim válasza:
Én kb a hetedik hónapban csináltam ezt,8 hósan pedig már csak a gyerek kellett a szobába:),táska,kiságy stb.. kész volt.Én így voltam nyugodt,mert biztos voltam benne, hogy hamarabb fog jönni.11 nappal túlhordtam;)
2009. márc. 10. 10:17
4/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább pihenj, olvass, esetleg menjetek el moziba, étterembe, ha tudtok. A szekrényben jó helyen vannak a ruhácskák, fölösleges még egyszer kimosni. Tudom, ilyenkor nagyon nehezen mennek a napok, próbáld őket kihasználni. Amikor megszületik a baba, néhány hónapig úgyis minden idődet ő fogja beosztani. nagycsaládos anyuka
2009. márc. 10. 10:21
5/9 anonim válasza:
én 20hetes vagyok és szerintem már az első héten elkezdtem a babaruhákat mosni.azóta szép lassan már az összes ki van mosva,vasalva.(akkor még azt se tudtam,hogy terhes vagyok)
Most már csak a szobát kell kifesteni és jöhet a kislány.
2009. márc. 10. 10:24
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors välaszokat!...megnyugodtam,mert azt hittem elsiettem a dolgokat!:-)
2009. márc. 10. 10:43
7/9 anonim válasza:
Szia! Jól tetted, hogy elkészítetted!
Én 32 hetes voltam amikor mindent elkészítettem, anyukám még meg is jegyezte, hogy nem kellett volna még, de már 35 hetesen szültem.Így hát jól tettem, hogy siettem.
10 hónapos baba anyukája
2009. márc. 10. 11:32
8/9 anonim válasza:
Jól tetted. Én 34 hetes vagyok, de már minden kész van, még a kórházi csomag is ott van már az ajtó mögött. Én is örülök, hogy megcsináltam mindent, mert ezen a héten már nagyon el kezdett vizesedni és dagadni a lábam, úgyhogy biztos nem tenne jót neki, ha most vasalgatnám a babaruhákat.
2009. márc. 10. 11:55
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én 32 hetes vagyok,de már nekem is minden élére van már vasalva a szekrénybe.Igaz én is mindenre fel vagyok készülve,mert az első babával nekem is hamarabb be kellett feküdnöm.Mondjuk most minden leletem jó.Bár az én kórházi csomagomból még hiányzik egy-két dolog.
A babakocsit meg olyanokat amit nem fogunk rögtön használni azokat bezacsiztam hogy ne porosodjon.Nekem már a mellszívó+ a cumisüvegek is ki vannak fertőtlenítve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!