Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A sétálás, utazás-autóval-is...

A sétálás, utazás-autóval-is veszélyes ha valaki sokat keményedik?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem veszélyes.

én a 33.héttől nagyon sokat keményedtem, de mindennap fél óra séta megvolt az utolsó napon is.kocsival is sokat utaztunk és párom nem igen vett vissza sportos vezetéséből.

39.héten szültem.

sok boldogságot

2009. márc. 10. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én 27 hetesen lettem letiltva a hosszabb autózástol...keményedések miatt. Voltam visszatartáson,és azért kérte a dokim hogy ne kockáztassak. Rövidebb utak beleférnek de de van hogy megérzem Vigyázz magadra:D 30 hetes pocis:D
2009. márc. 10. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
1.vagyok.persze biztos nem mindegy hogy a terhességed melyik szakaszában vagy.
2009. márc. 10. 09:01
 4/7 A kérdező kommentje:
24hetes vagyok.Magnézium citrátot szedek,napi 2.
2009. márc. 10. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:

még mindig első

és dokit kérdezted?szerintem a séta semmi képp se árt, persze sokat pihenve, az autózásról kérdezd meg orvosod.

2009. márc. 10. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h válaszoltatok.
2009. márc. 10. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
A lépcsőzést mindenféleképpen hagyd ki, sétálni szépen lassan biztosan lehet, attól nem keményedhet a poci, de csak rövidebb távra. (a friss levegő még jót is tehet). És szerintem autóval se menjetek messzire. Nekem volt már olyan, hogy ha fekvőrendőrön, vagy hát nem nehéz mondjuk olyan utat találni, ami teli van hepe-hupákkal, és ha egy nagyobb kátyúba belementünk, bekeményedett a pocim, főleg, ha még a biztonsági öv is megnyomta.
2009. márc. 10. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!