Miért van mostanában ez a sok vetélés?
Hát,az én esetemet sem tudta sok ember! Tudta a párom,a nővérem,és volt egy bizalmasom. A család egy része siratta volna,a másik meg kárörvendett volna. Egyikből sem kértem.
2 vetélésen estem át,mind a 2 a 7. hét első felében volt. Mikor a jelenlegi terhességem bizonyossá vállt,akkor annyira örültem,hogy el kellett mondanom valakinek,aki tudtam,ha történne valami,nem sajnálkozva nézne rám. Az a valaki kb egy hét múlva apósomnak mondta el a nagy hírt. Aztán apósom 2 hétig "bezárkózott" ,mert a szívére vette,hogy nem a mi szánkból tudta meg. Amikor már azt a bizonyos 12 hetet betöltöttük,akkor álltam elé,és magyaráztam el a dolgokat.
Iszonyat lelkis ember!
Na,ezért is szeretem ezt az oldalt! itt nem sajnál senki,mégis elmondhatom,mi bánt! Nem lesznek belőle sértődések!-persze ha normális válaszok vannak.
Sajnálom,hogy meg kellett tapasztalnod ezt a szörnyűséget!
Kívánom,hogy mielőbb össze jöjjön a várt babó!
Üdv:2 gyermekes,21 hetes,2x vetélt.
De gondolom. :)
Ezért írtam a magam esetéről egyes szám első személyben, mert az meg én vagyok. Ilyen is van, meg olyan is.
Jajj ne ijesztgessetek! Most vagyok 7 hetes és ilyen hírektől teljesen megijedek.
Kedves válaszolók, olyan is előfordulhat, hogy valaki örömében elmondja hogy babát vár, s utána természetesen azt is közölnie kell ha elvetél. főleg mivel ilyen hírek könnyen szárnyra kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!