Az baj, ha a placenta a mellső falon tapad?

Nekem is mellső fali. Aztán mondogatták, hogy lehet, hogy csak sokára érzem meg a babám, meg ilyenek. Nos már a 18. héttől érzem és nagyon erős a babó! Nem gátol semmiben!
Az lenne baj, ha mélyen tapad, vagy esetleg a méhszájon. Amúgy pedig aggodalomra semmi ok! :) Minden jót!
27 hetes kismami

Nem baj.
Nekem a lányommal a mellső falon tapadt, a fiammal a hátsón. Azt mondták mindegy hol van.

Szia!
Nem baj, ha nem éri el a méhszájat. Nekem is elő tapadt, de a 18. héten elérte, remélem feljebb húzódik. Ennek ellenére eddig simán megtalálták a szívhangot, és már hetek óta a kezemmel is érzem, ahogy mozog a babám pedig nem vagyok vékony.

Szia,
Melső fali placentám van, folyton "elsőre" megvan a picike, a rúgásait a 14.héttől érzem, és semmi problémát nem okozott, hogy ott van, csak rajtunk múlik élünk e házaséletet, nagyon jól viselem a terhességet, óriási a pocakom...
Teljesen jó:)
A bajt az jelenti, ha nagyon közel van a méhszájhoz, ráhajló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!