Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok és gyakran...

25 hetes vagyok és gyakran álmodok a picivel vajon ez miért van?

Figyelt kérdés
vannak olyan álmok amik teljesen kihatnak a napjaimra,ugye amikor rosszat álmodok. Van valami jelentése,vagy csak azért álodom olyan sokat mert már várom hogy meglegyen:-) ? és nagyon aggódom,hogy minden rendben lesz e. Na és hogy most nagy stressznek vagyok kitéve. Más is sokat álmodozik a babával?
2008. febr. 14. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elöször is gratulálok a babához és meg kell , hogy nyugtassalak ez teljesen normális.A naponta átélt izgulás és félelem , hogy minden rendben legyen a babócával okozza.Prábáld a minimálisra csökkenteni az izgulást mivel a kisbabád már mindent érez ami veled türténik.Nyugalom minden rendben lesz - 20 hetes kismama
2008. febr. 14. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! ne aggódj ez teljesen normális! Én is álmodok rosszat néha a babával kapcsolatban,de talán a tudatalatti hogy félted őt is, és hát írod hogy nagy stressznek vagy kitéve..az ilyenkor nem jó! Nyugtasd magad hogy minden rendben lesz,és meglátod a rossz álmok is elmúlnak!! Semmi jelentőségük nincsen egyébként! :)

Boldog babavárást és tényleg mondogasd magadban hogy minden oké veletek,nem lesz semmi gond! :)

30 hetes kismama

2008. febr. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!