Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes leszek kedden....

18 hetes leszek kedden. Elsönek 15 és fél hetesen éreztem hogy megmozdult, de azota nem nagyon érzem csak néha. Ez baj?

Figyelt kérdés
Inkább nagyon kinyomja magát lehet teljesen érezni mikor hogy van.
2008. febr. 14. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is akkor mozdult meg előszőr mikor neked, de nekem nagyon aktív babám van. Velem alszik, velem kel, és a tegnapi napig velem dolgozott, mert tegnap abba hagytam a munkát.Minnél aktívabb vagy, annál aktívabb a baba, ha te mozogsz ő azt érzi, és nem igen tud aludni. De ez nem azt jelenti hogy ugrálj reggeltől estig. És persze léteznek kicsit lustább babák is. Nekem lányom lessz, lehet hogy neked fiad. Ne aggódj, ő még nagyon sokat alszik, ha hagyák, azért a dokinak meg emlitheted ha mész, mert ő úgyis jobban megnyugtat ha megnézi a babádat. sok sikert 30 hetes kismama
2008. febr. 15. 05:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia , nyugodj meg, nincs semmi gond!Nem egyformán aktívak, meg így az elején nem is nagyon mocorognak annyit.Én 15 hetesen bubikat éreztem,16 hetesen meg egyszer-egyszer hasfalon keresztül, ha tenyeremmel néztem, kis enyhe mocorgás,és ha kopogtam neki visszakopogott, nagyon jó volt, de sajna nagyon ritka is.Úgy veszem észre nekem hetente van valami kis mutatványa.Szval ha nem minden nap jelentkezik, ne aggódj, eljön a mi időnk is:-))

Boldog babavárást!

17 hetes kismama

2008. febr. 15. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb. a 18. hétben mozdult meg először, de utána 22-23. hétig szinte alig éreztem a mozgását, még nem olyan erős a pici és lehet, hogy befelé a belsőszervek felé rugdos, amit nem is érzel, de az is lehet, hogy éjszaka intenzívebb, amikor te alszol.

A 23. héttől viszont fokozatosan erősödtek a mozgások, rugások, néha szinte az egész pocim mozog, ami elég mókás. Boldog babavárást és ne aggódj! (28. hetes kismama)

2008. febr. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!