Nem megszokott folyás terhesség alatt? Ez fertőzés, vagy valami baktérium?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a védőnőhöz, az orvosom pénteken fogad. Mióta terhes vagyok, folyásom van, de pár napja sárgás, néha zöldes. Nincs kellemetlen szag, nincs viszkető, és égető érzésem se. Mit szokott ilyen esetben a doki felirni, vagy mivel lehet kezelni? 24+3 hetes vagyok.2011. máj. 4. 09:22
11/14 anonim válasza:
Szia. Az intim lemosók nekem egy kicsit segítettek. Más a PH-ja (5-ös ha jól emlékszem), mint a tusfürdőknek nem irritál annyira. Lehetőleg pamut bugyit hordj, és éjszakára ne vegyél a pizsama v. hálóing alá. Nekem azt is mondták, hogy kevesebb cukrot fogyasszak, mert azt is szeretik a bacik.
12/14 A kérdező kommentje:
Éjszaka nem hordok bugyit, de a többit kipróbálom. Köszönöm hogy irtál.
2011. máj. 5. 07:53
13/14 Disi válasza:
12.44 vagyok. Nekem is volt, hogy néha zöldesebb volt a színe. Sőt néha még darabos is. Volt egy vetélésem, és akkor barnáztam, úgyhogy mániákusan figyelem. Próbálom nem paráztatni magam emiatt. Nekem eddig nem adtak semmit, belenyugodtam, hogy így csinálom végig. Jó babavárást, és könnyű szülést kívánok.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. máj. 10. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!