Anyósomtól kaptam két 25 éves pólyahuzatot. Hogyan tudnám kitisztítani hófehérre?
Én sem javasolnám a mosását, szerintem csak erős hypo szerűvel jönne ki a folt, abba bizony utána én be nem fektetném az újszülött babámat, még a sok öblítés ellenére sem. Pólya huzatot már elég olcsón lehet kapni, pláne használtan, mert ugye ez is használt lenne:)
Én is kaptam anyósomtól 45 éves ruhákat, az is a férjemé volt, őrizgette az első unokának ( késői unoka). Szépen beraktam hátulra a szekrénybe, mikor előszőr kérdezte anyósom, azt feletem, hogy még nagyok, másodszor pedig: ó, a csudába, hát nem elfelejtettem??? Sajnos már kinőtte!
Hozzá kell tennem, anyósom egy sárkány, a férjem előző feleségét elüldözte, én még állom a sarat, és úgy néz ki én jövök ki győztesként:)))
Jaj, teljesen elkanyarodtam a témától, ne haragudj, csak az anyós szótól előjön belőlem az " agresszív kismalac".
Már vettem új pólyát, meg két huzatot is rá, csak anyósomnak eszébe jutott, hogy ideadja nekem póthuzatnak amiben a kisfia volt.
Igazából, ha nem róla lenne szó, nem bajlódnék vele, de elég rendes anyós amúgy, szóval nem akarnám megbántani vele, ezért elfogadtam....max. ha nem tudom kifehéríteni, megmondom az igazat, hogy nem jött ki a folt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!