Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vegyek kismama köldökpiercinget?

Vegyek kismama köldökpiercinget?

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, és arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyire vált be ez a megoldás ahelyett, hogy kiszedte volna az ékszert?
2011. máj. 2. 16:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a normálisaknak! :)
2011. máj. 3. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

a te értelmi szinted nulla

de mind1 tegyél a hasadba 100 as szeget.

2011. máj. 4. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem mi raktunk piercinget a köldökünkbe! Ennyit a normálisságról...
2011. máj. 5. 07:43
 14/15 A kérdező kommentje:
:D Látom jó napotok van :))
2011. máj. 5. 08:38
 15/15 anonim válasza:
Látom jó régi kérdés, de azért írok! Engem érdekelt ez a téma, googleön keresztül jutottam el ide, megfelelő válaszokat is kaptam rá! De akit nem érint, nem "fúratta" ki a köldökét, nincs ilyen problémája az minek is írt választ ehhez a kérdéshez??! Igenis, hogy fontos ez is, mivel egy nő szülés után nem csak anya lesz, hanem nő is marad! És nehogymár lelkiismeretfurdalást keltsünk már egy kismamában, mert mer magával is törődni!!!
2015. márc. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!