Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSAK orvosi javaslatra csináln...

CSAK orvosi javaslatra csinálnak korion boholy/magzatvíz vizsgálatot az Istenhegyi klinikán?

Figyelt kérdés

Tudtok erről valamit? Egyszerűen nem lehet őket felhívni :(

Arra lennék kíváncsi, hogy csak akkor csinálják meg ezeket a vizsgálatokat, ha az orvos javasolja (beutalóval v.mi miatt) vagy én is odamehetek és kifizetve az árát elvégzik a vizsgálatot?

Mennyibe kerülhet?

Köszönöm, ha válaszoltok!

2011. máj. 2. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem ijesztegetésképpen írom, csak arra készülj, hogy általában brutál sokan vannak, és ha a dokinak beugrik egy szülés, akkor megy, a kismamák meg várnak, nekem volt, hogy este 8kor kerültem sorra, de megéri, tényleg nagyon patent az egész, a doki meg egy isten...:-) Legalábbis nekem.

Én is így voltam mint Te, majd megőrültem a félelemtől. Én biopszián voltam, ott hamarabb kiderül, ha vmi gáz van...de nem lesz ne félj! :-)

2011. máj. 2. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Nagyon friss személyes tapasztalat, múlt hét szerdán voltam nálunk korion boholy mintavételen, 35.000 Ft-ba került, de nekem meg kellett csináltatnom a rossz eredmény miatt, a telefont felveszik, csak nagyon túlterhelt a recepció, próbálkozz!

Itt megtalálod a történetem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nagyon jó kezekben leszel, nekem 2 nap alatt megvolt az eredmény!

Fizetős és ha indokolt akkor bárkinek elvégzik!

Sok sikert, jó eredményeket!

2011. máj. 3. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is most szerdán voltam az istenhegyin,de nekem 65000 Ft volt!!!
2011. máj. 3. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok!

Holnap megyek az orvosomhoz és megpróbálom "rábeszélni" egy beutalóra. A 65.000 Ft nagyon sok...sajnos :(

Persze, ha a Baba egészségéről van szó, semmi sem drága, de ha lehetne akkor jó lenne olcsóbban megcsináltatni.

34 éves vagyok, első Babánál volt magzatvíz vétel, mert a szíve a Down kórra jellemző elváltozásokat mutatta, és tavaly volt egy vetélésem is :(

Remélem, hogy sikerül.

Kedves Utolsó!

Neked nem kellett beutalót vinned? Azért kerülhetett ennyibe? Gondolom a másik Anyukának azért volt 35 ezer, mert beutalóval ment.

2011. máj. 3. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta? Voltál a vizsgálaton végül?
2014. nov. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!