CSAK orvosi javaslatra csinálnak korion boholy/magzatvíz vizsgálatot az Istenhegyi klinikán?
Tudtok erről valamit? Egyszerűen nem lehet őket felhívni :(
Arra lennék kíváncsi, hogy csak akkor csinálják meg ezeket a vizsgálatokat, ha az orvos javasolja (beutalóval v.mi miatt) vagy én is odamehetek és kifizetve az árát elvégzik a vizsgálatot?
Mennyibe kerülhet?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Nem ijesztegetésképpen írom, csak arra készülj, hogy általában brutál sokan vannak, és ha a dokinak beugrik egy szülés, akkor megy, a kismamák meg várnak, nekem volt, hogy este 8kor kerültem sorra, de megéri, tényleg nagyon patent az egész, a doki meg egy isten...:-) Legalábbis nekem.
Én is így voltam mint Te, majd megőrültem a félelemtől. Én biopszián voltam, ott hamarabb kiderül, ha vmi gáz van...de nem lesz ne félj! :-)
Szia,
Nagyon friss személyes tapasztalat, múlt hét szerdán voltam nálunk korion boholy mintavételen, 35.000 Ft-ba került, de nekem meg kellett csináltatnom a rossz eredmény miatt, a telefont felveszik, csak nagyon túlterhelt a recepció, próbálkozz!
Itt megtalálod a történetem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nagyon jó kezekben leszel, nekem 2 nap alatt megvolt az eredmény!
Fizetős és ha indokolt akkor bárkinek elvégzik!
Sok sikert, jó eredményeket!
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok!
Holnap megyek az orvosomhoz és megpróbálom "rábeszélni" egy beutalóra. A 65.000 Ft nagyon sok...sajnos :(
Persze, ha a Baba egészségéről van szó, semmi sem drága, de ha lehetne akkor jó lenne olcsóbban megcsináltatni.
34 éves vagyok, első Babánál volt magzatvíz vétel, mert a szíve a Down kórra jellemző elváltozásokat mutatta, és tavaly volt egy vetélésem is :(
Remélem, hogy sikerül.
Kedves Utolsó!
Neked nem kellett beutalót vinned? Azért kerülhetett ennyibe? Gondolom a másik Anyukának azért volt 35 ezer, mert beutalóval ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!