Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes vagyok. Kimentem...

38 hetes vagyok. Kimentem pisilni, és még folydogált belőlem valami. Lehetett ez magzatvíz?

Figyelt kérdés
tök ciki lesz a kérdésem de azért felteszem: ma az történt velem hogy kimentem pisilni és amikor felálltam a wc-ről valami még folydogált belőlem.csak néhány csepp.olyan átlátszó picit sárgás volt.semmi fájásom nem volt .most történt ilyen először.38 hetes kismami vagyok.ha nem a magzatvíz folydogál akkor mi?gyorsan válaszoljatok mert aggódom.
2008. febr. 13. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy magzatvíz volt. Nekem is úgy szivárgott a 37. héten, hogy fájásom egy csepp nem volt, az csak kb. másfél óra múlva jött. Viszont a magzatvíz vagy átlátszó, mint a tiszta víz, vagy zöldes-sárgás, ez nem jó, mert akkor már a baba belekakilt a vízbe. Ha ilyet észlelsz, akkor azonnal kórházba kell menni. Nem akarom rád hozni a frászt ezzel, nekem is ezt mondták anno a kórházban.

Azóta észlelted a csepegést?

2008. febr. 13. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ilyen az első terhességemben korábban, a 30. héten volt. A szülőszobát hívtam, ahol azt mondták, hogy menjek be, és ők megbizonyosodnak róla mi a helyzet. Szerintem te is tedd ezt, ha bizonytalan vagy. Ott egy esetleges fertőzés veszélyét is ki tudják zárni. (egyébként kisfiam a 36. héten született)

2008. febr. 13. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sárgás volt, akkor szerintem a vizeletedet nem sikerült teljesen elállítanod és az csepegett még. Sajna terheseknél ill. szülés után előfordul a vizelettartási rendellenesség. A magzatvíz színtelen vagy zöldes. Legközelebb szagold meg! Ha szúrós, ammóniás szagú akkor vizelet, ha édeskés akkor bizony magzatvíz!
2008. febr. 13. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
azóta nem volt semmi csepegés. meg fájás sem szerencsére...
2008. febr. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!