Ha a bruttó jövedelmem 84000ft akkor mennyi táppénzt kell kapjak. Mert nem tudom, hogy jol kapom-e?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket ne százalékot irjatok.2009. márc. 6. 17:46
1/18 anonim válasza:
Ha jól számolom, akkor 58800-at. Persze még sok minden mástól is függ,pl. mennyi ideje vagy bejelentve, meg más feltételei is vannak (amúgy tegnap is volt egy hasonló kérdés! és ott részletesen le van írva).
2/18 anonim válasza:
Ha ráveszed az orvosoat, hogy veszélyeztetett terhes legyél, akkor 100%-os táppénz jár.
3/18 anonim válasza:
Szia! Nekem 90000ft volt a bruttóm! A táppénzem 53000 ft!!
4/18 anonim válasza:
Utsó vagyok! Ja és veszélyeztetett vagyok! Nem 100% a táppénzem!!!!!!!!!
5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.
2009. márc. 6. 18:00
6/18 anonim válasza:
Elméletileg 58 ezer jár. Bár ez attól is függ, hogy időben beér e a táppénzes papírod és azt továbbítja e időben a munkahely!
Bocsi! 90 ezer után 53-at kapsz? Az kevés! Nem a veszélyeztetettség miatt, hanem amúgy is! Legalább 63 járna! Vagy vonnak valamit? Vagy csak a táppénzes papírod nem ér be időben?
Nekem sosem állandó! Mindig attól függ, mikor érek be a táppénzes papírral!
7/18 anonim válasza:
Miért mikor kell beérnie? És veszélyeztetett terhesként elvileg 100% jár?
8/18 anonim válasza:
18.03-as vagyok! Nálunk minden hónap 20-áig le kell adni. Mivel minden táppénzes papíron 2 hetet igazolnak, így csúszik. Nálam legalábbis. Aztán elméletileg egy idő után utol éri magát. Nálatok ez hogy megy?
9/18 anonim válasza:
Ennyi a 70%a a 90.ezernek! Nem jár több! Persze hogy vonnak!
10/18 anonim válasza:
Akkor szerintem én vagyok rossz matekból, mert szerintem 90-nek a 70 %-a 63, nem 53. Bár ha a 63-ból vonnak és úgy jön ki az 53, akkor ok. Na mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!