Tegnap elott megkivantam a sajtburgert ahogy elhaladtam egy Mcdonalds elott. Ugye nem lesz tole baja a babanak?
Egesz nap a varosba volt dolgom,vittem magammal szendvicset de nem gondoltam volna h ilyen sok idobe telik az ugyek intezese.Nagyon ehes lettem es epp azt kivantam meg:(.
Bent a Mekibe be is szolt egy no:Na ez a kismama is egezsegesen taplalkozik.
Olyan rosszul esett.25 hetes vagyok es eddig ez volt az elso eset h gyors ettermi kajat ettem.Oda figyelek az evesre eddig 5 kg van rajtam.
Ugye nektek is volt olyan h valami "egezsegtelen" kajat kivantatok meg?Annak a nonek sikerult lelkiismeret furdalast okoznia.
Elore is koszi a valaszokat!25 heteske
Sziasztok.
Nekem hetente egyszer muszáj bemennem a Mekibe, mert annyira kívánom az ottani kosztot. És kólával kérem a menüt. A hét többi napján csak úgy dől le a torkomon a melóhelyes ingyen ásványvíz, meg tonnaszám a kiwi, úgyhogy lelkiismeretfurdalást sem érzek.
Az a mekis nap az enyém, a többi a babáé :)
Mindenkinek minden jót, 26 heteske
Én is annyit mondtam volna,hogy és milyen érdekes,hogy Őn is itt van?Mosolyogva persze,hogy egye a penész...:)))
Ne foglalkozz ilyenekkel,nem éri meg.
Semmi baja a babódnak a mekis kajától,mivel nem rendszeresen eszel ott.
Nyugi,jót tettél csak,mert nem lett volna jo,ha éhezel.
6+1hetes
Nehogy már rosszul érezd magad!!! Én is szoktam néha McD-ba menni, de inkább azért, mert már szinte rosszul vagyok az éhségtől és épp ez akad utamba, nem bírnám ki hazáig. :( Inkább egy sajtburger mondjuk két hétben egyszer, mint éhezzek terhesen hazáig, főleg ha egész nap az ember rohangál, ügyeket intéz és házon kívül van reggeltől késő estig.
Én 23 hetes vagyok amúgy. Annak a parasztnak meg visszaszóltam volna, mit képzel magáról!
Ja és nincs lelkiismeret-furdalásom, mert rengeteg zöldséget, salátát, gyümölcsöt eszem a főtt kaja mellé, amit persze én főzök, nem pedig mirelitkaja.
Csatlakozom hozzátok. :) Én most jöttem haza a moziból a férjemmel és a mozi előtt nagyon megkívántam a BigMac menüt! És NAGYON JÓL ESETT!!!! Az az igazság hogy már unom az otthoni kosztot, hisz egyfolytában főzeléket csinálok, salátát, gyümölcsöt eszem, már legalább másfél-2 hete szinte kerülöm a húst - főleg a csirkehúst - mert nem kívánom, de ez a menü nagyon jól esett. Igaz 9 hetes vagyok, és eddig max 3szor ettem Mekiben. Ha amúgy egészségesen eszel, akkor ennyi "bűnözés" nem árt. Sőt néha eléggé elfog az émelygés vagy a kajaundor és akkor csak a Mekit tudnám megenni, amit nem teszek csak ritkán. És kb a 14. héttől meg kismamatornára fogok járni, a sógorom személyedző, és összeállít nekem valami jó kis tornát. Így főleg nem lesz lelkifurim.
Ha legközelebb is megkívánod, nyugodtan egyél. Akkor lenne gáz ha minden nap ott ennél.
Sok boldogságot és jóétvágyat! :)
Olyan jol esik h ennyien valaszoltak!:):)
Koszi mindenkinek!!!Sokkal jobban erzem magam!
Ugyan már egy sajtburgertől semmi bajod nem lehet. Az egyik ismerősőm az első időszakban szinte csak McDonald'os kaját tudott enni, minden mást kihányt, csak ezt nem, furcsa nem? És nem lett sem a babának, sem pedig neki semmi baja. Havonta egyszer én is eszem "Mekiben", ennyi belefér:)
Kiváncsi lennék, hogy a kedves hölgy, aki megjegyzést tett rád terhesen miket evett (gondolom csak biodolgokat:)
Üdv
32 heteske
Hat egy ilyen 40-es lehetett a no,kover es iszonyat ronda,hasonlo kaliberu baratnojevel kajalt a Mekibe.
Es igenis most az egyszer jol esett az a sajtburger!Nem is ertem miert huztam fel magam ennyire,mondjuk a hormonok eleg erdekes jatekot jatszanak velem mostanaba....:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!