Baj lehet? Tegnap ota egyre gyakoribb a haskemenyedes, azaz hogy feszul, nyomodik aztan kinyomja magat a baba.
Szia!
Nálam ugyanez a helyzet hetek óta, kinyomja magát a babóka, elég mókásan tud kinézni mikor a pocim egyik oldalán elkezd kidudorodni egy kis pukszli:)) Mondjuk nekem már elkezdett keményedni a pocim is sajnos, de szedem rá a MgB6-ot és így alig van panaszom.
Ha aggódsz, kérdezd meg a dokid:) Inkább kérdezz feleslegesen, minthogy idegeskedj:)
Boldog baba várást!
Tegnap este nekem is a férjem vette észre amikor megpuszilta a pocakom, hogy egy kis részen kemény és egyből mondta, hogy biztos ott a baba, tegnap óta időközönként máshol érzem a keményedést, hol egy kicsit feljebb, lejjebb, és kezdtem megilyedni, de ha ez a baba akkor minden renben van ugye?
18 hetes kismama
ne aggódj,nekem is esténként főleg csak a jobb oldalon kidudorodik egy kis pukli. csak a baba mocorog,addig örülj,amíg érzed a jelenlétét.
egy 20hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!