Az 56-os ruhákat meddig tudtátok hordani? (Normál súllyal született babák esetén)
Gyerektől függ. Mennyire nő az elején. Van baba, aki nagyon gyorsan növekszik az első hetekben/hónapokban, van aki a második fél évben kezd el nagyon nyúlni.
Az én kisfiam pl. a 68as ruhaméretet elérte 2 hónaposan és még 7 hónaposan is azokat hordta.
Nővérem kislánya 56osba 3 hetesen nőtt bele, és kb. 3,5-4 hónapos volt, mikor a 62esre váltottak.
(ezeket azért tudom, mert 3 nap van gyerkőceink között :-D)
Az én kislányom 7 hetes volt, amikor már egyáltalán nem tudtam ráadni az 56-os méretet. Addig is csak épphogy. De ő 1 hónap alatt nőtt 6,5 centit!
Most 2 hónapos, a 62-es rucik éppen jók rá. Nem is vettem csak pár darabot mindenből. És már kimostam a kölcsön kapott 68-as méretet, mert ki tudja, mikor lesz rájuk szükség. :)
Magas lányom van. Normál 3,5 kg súllyal és 54 cm-el született.
56 cm rucik első 2 hét.
62 cm rucik 3. hónap eleje
68 cm rucik 4. hónap vége
74 cm rucik 10. hónap vége
80 cm rucik 12. hónap vége de sokáig tudtuk hordani a nyáriakat, mert nem kalimpált ki a keze lába a rövidsége miatt
86 cm rucik 19. hónap végefelé
92 cm rucik 22 hónapos de van amelyik már kicsi rá
Sok függ attól, hogy milyen márkájú ruhákat veszel, mert bár a méretek egyeznek de két 56-os között is baromi nagy a különbség.
Szia!
Valóban babafüggő, hogy meddig tud hordani 1-1 méretet. No meg gyártótól is függ, mert ugyanazon ruhaméretek között is lehet hatalmas különbség más-más gyártók esetén.
Kislányom 50centivel és 2900grammal született. Kb. 6-7 hetes koráig voltak rá jók az 56os rucik, aztán a 62es méretet is kb. 1,5 hónapig hordta.
Barátnőm kislánya 48centivel és 2800grammal született. Rá 2,5-3 hónapos koráig voltak jók az 56os ruhák.
Kolléganőm kisfia 57centi volt és 3600gramm, de még ő is majdnem 1 hónapos koráig hordott 56os cuccokat.
Az én lányomnak a Scampes ( [link] Leo-poldis ( [link] Tescos és Takkos ruhák váltak be leginkább... pl. az Auchanban kapható cuccok az ő alkatára nem illenek.
Én általában olyan tanácsokat kaptam, hogy ne vegyek sokat 56-os méretből.
Nos, az én lányom 3260 g-mal született, eszméletlen gyorsan nőtt (1 hónap alatt 1kg 70 dkg azt hiszem nem átlagos...:-)
mégis nagyon jól jött, hogy igenis sok 56-os méretünk volt, ugyanis hetekig azt hordta.
aztán a gyors növekedése ellenére a 62-est is elég sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!