Nem puffadas az szemmel jol latszik es kitapinthato a mehem magasan. Iker terhesseg lehet vagy baj van?
Szia! Először is probálj megnyugodni. Nekem 6 hetesen akkora hasam volt mint egy három hónapos kismamának. Minden nő más és minden terhesség más. Szerintem ne találj ki elméleteket, mert csak ideges leszel tőle. Várd meg a keddet, és ha a doki azt mondja mégis ikreket vársz, próbáld meg elfogadni a helyzetet. Most azt gondolhatod, hogy én könnyen beszélek hisz nem én vagyok terhes. De hidd el annál nehezebb lesz kihordani a terhességet minél inkább tiltakozol ellene. Kérj segitséget és gondolj arra, mindig mindenre van megoldás.
Sok erőt és kitartást kivánok.
Szia.
Mibol gondolod,h ikrek ha meg nem voltal orvosnal?
Nekem nov.25-en volt meg utoljara,es szilveszter estejen akkora volt a hasam,h az csak na.Fel volt puffadva,es esz nelkul szedtem ra a rennie-t,mert nem gondoltam babara.
Aztan megcsinaltam a tesztet jan.4-en akkor az mar mutatta is a babat,de nekem azota akkora a pocakom,h En mondtam is,h ilyen utemben no akkor ket honap mulva kidurran majd.De mostanra mar inkabb kismama pocak mint puffadt pocak.
Szerintem is probalj megnyugodni,tudom nagyon nehez,de probalnod kell,hiszen ott van a pici kisfiad,es a pocakodban a kovetkezo kis bebei,akiknek nagyon nagy szukseguk van rad.
10 hetes kismama
Drukkolok neked,h ugy legyen ahogyan szeretned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!