Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem puffadas az szemmel jol...

Nem puffadas az szemmel jol latszik es kitapinthato a mehem magasan. Iker terhesseg lehet vagy baj van?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok elmeletileg,de biztos vagyok benne h csak 9 mert homeroztem stb....es elozo terhessegemnel is volt 2 het kulonbseg.a hasam akkora hogy tobben kerdetek hany honapos min 4....pedig csak januar elejen estem teherbe a tesztem az aktus utan 12 nappal delutan mar poz volt,a melleim nottek,sotetek,naponta 2-3szor hanyok,hanyinger folyton van,sok a nyalam.....a mehem kitapinthato a szemerem domb es a koldok kozt feluton,pedig januar elejetol meg nem telt el ilyen sok ido,a jelek arra utalnak elvileg h ikrek lehetnek,de uh-ra sajnos csak jovo keddre kaptam idopontot(kulfoldon elek)addig az orvos sem tud mondani semmit.elozo terhessegem(fiam 10 honapos)teljesen mas volt.ha valakinek van tapasztalata v ismeri a helyzetet vagy csak a velemenyt irjon kerem,ketsegbe vagyok esve,a masik is meg pici nem szeretnek kettot azonnal
2008. febr. 12. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

Szia! Először is probálj megnyugodni. Nekem 6 hetesen akkora hasam volt mint egy három hónapos kismamának. Minden nő más és minden terhesség más. Szerintem ne találj ki elméleteket, mert csak ideges leszel tőle. Várd meg a keddet, és ha a doki azt mondja mégis ikreket vársz, próbáld meg elfogadni a helyzetet. Most azt gondolhatod, hogy én könnyen beszélek hisz nem én vagyok terhes. De hidd el annál nehezebb lesz kihordani a terhességet minél inkább tiltakozol ellene. Kérj segitséget és gondolj arra, mindig mindenre van megoldás.

Sok erőt és kitartást kivánok.

2008. febr. 13. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Szia.

Mibol gondolod,h ikrek ha meg nem voltal orvosnal?

Nekem nov.25-en volt meg utoljara,es szilveszter estejen akkora volt a hasam,h az csak na.Fel volt puffadva,es esz nelkul szedtem ra a rennie-t,mert nem gondoltam babara.

Aztan megcsinaltam a tesztet jan.4-en akkor az mar mutatta is a babat,de nekem azota akkora a pocakom,h En mondtam is,h ilyen utemben no akkor ket honap mulva kidurran majd.De mostanra mar inkabb kismama pocak mint puffadt pocak.

Szerintem is probalj megnyugodni,tudom nagyon nehez,de probalnod kell,hiszen ott van a pici kisfiad,es a pocakodban a kovetkezo kis bebei,akiknek nagyon nagy szukseguk van rad.

10 hetes kismama

Drukkolok neked,h ugy legyen ahogyan szeretned.

2008. febr. 13. 08:30
 3/3 A kérdező kommentje:
a kerdes iroja vagyok,koszi a valaszokat,elozo babam marc 29en volt egy eves o fiu es ikernek indult de 16 hetesen elment a masik,ezuttal ket kislanyt varok most 28 hetes vagyok mar szeptemberben vagy aug vegen szules!
2008. jún. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!