Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippeltek? Hány hetes és...

Tippeltek? Hány hetes és milyen nemű?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 24. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
Sumergo ne irigykedj már ennyire!!!!
2011. ápr. 27. 20:25
 22/28 sumergo ***** válasza:
0%

Miért is kéne? Nem néztem meg, tényleg, csak tényleg zavar, hogy a normális kérdésektől ilyenekkel veszik el a helyet. Ennyi.

Sajnálom, nem tehetek arról hogy funkcionális analfabéták olvassák a válaszaimat. ( Mielőtt még 1x írnom kéne: Ők azok, akik ismerik a betűket, de nem értik a szavak jelentését.)

2011. ápr. 27. 20:31
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Merő rosszindulat vagy Sumergo. Csak azt nem értem miért?
2011. ápr. 27. 20:44
 24/28 Tinker Bell ***** válasza:
69%

Ha nem érdekel a kérdés, akkor mit keresel itt?

Agyadra ment a terhesség? Vagy alapvetően ilyen rosszindulatú vagy?

Nekem sem tetszik minden kérdés, mégsem válaszolok rájuk, mert azzal csak az időt veszem el azoktól, akiknek hasznosan tudnék válaszolni. (Bár a te esetedben kétlem, hogy bárhol is hasznosan tudnál válaszolni!)

2011. ápr. 27. 21:54
 25/28 anonim válasza:
20 hetes lány! Aláírás: Vepperi Virág.
2011. ápr. 27. 22:05
 26/28 anonim válasza:
Jaj biztos az anyára fog ütni a kicsike! Gyönyörű lesz mint az anyukája! :) :D Aláírás: Vepperi Virág
2011. ápr. 27. 22:08
 27/28 sumergo ***** válasza:
0%
Ha kérdést tesznek fel, nekem is jogom van leírni a véleményem, kedves okostojások. És azért is leírom, mert nehogy már azt higgye minden ilyen és hasonló "nem kérdést" feltevő, hogy ezek mindenkinek tetszenek. Ez is egy vélemény. Akkor is, ha nektek nem tetszik. De mint látom úgysem fogjátok fel mit írok, kár koptatni a billentyűket. Mellesleg nem nektek válaszoltam, hanem annak aki kérdezett, de ez a válasz most kifejezetten nektek szólt.
2011. ápr. 28. 05:56
 28/28 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Te nagyon buta nő lehetsz! Mutass nekem itt olyan kérdést, ami mindenkinek tetszik! Nem tudsz ilyet mutatni!

Persze jogod van a véleményedhez, senki nem mondta, hogy nincs, csak akkor azt kérdezem, hogy az utcán, ha látsz egy embert aki nem szimpatikus neked, akkor odamész és belerúgsz? Hiszen az utcán is jogod van a véleményedhez!

Előre sajnálom a születendő gyermeked!

2011. ápr. 28. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!