Miért is kéne? Nem néztem meg, tényleg, csak tényleg zavar, hogy a normális kérdésektől ilyenekkel veszik el a helyet. Ennyi.
Sajnálom, nem tehetek arról hogy funkcionális analfabéták olvassák a válaszaimat. ( Mielőtt még 1x írnom kéne: Ők azok, akik ismerik a betűket, de nem értik a szavak jelentését.)
Ha nem érdekel a kérdés, akkor mit keresel itt?
Agyadra ment a terhesség? Vagy alapvetően ilyen rosszindulatú vagy?
Nekem sem tetszik minden kérdés, mégsem válaszolok rájuk, mert azzal csak az időt veszem el azoktól, akiknek hasznosan tudnék válaszolni. (Bár a te esetedben kétlem, hogy bárhol is hasznosan tudnál válaszolni!)
Te nagyon buta nő lehetsz! Mutass nekem itt olyan kérdést, ami mindenkinek tetszik! Nem tudsz ilyet mutatni!
Persze jogod van a véleményedhez, senki nem mondta, hogy nincs, csak akkor azt kérdezem, hogy az utcán, ha látsz egy embert aki nem szimpatikus neked, akkor odamész és belerúgsz? Hiszen az utcán is jogod van a véleményedhez!
Előre sajnálom a születendő gyermeked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!