Kismamaként nekiállnátok a babaszobát kifesteni? Nem veszélyes?
kb. 31 hetesen festenénk, és én magamra vállaltam a festést!
Van valami hátulütője, hogy nekiálljak?

Szigetelést ragasztottunk, csiszoltam, ajtót festettem a 7-8 hónapban.
39 hetes

Szia!
Én 31-hetes vagyok és nemsokára mi is babaszobát festünk, parkettázunk apával, az igazság hogy olyanért nem szívesen fizetnék amit mi is meg tudunk csinálni.

Nagyon örülök ennek a kérdésnek, én is hasonlókat tervezem, de anyukám eddig hallani nem akart róla, de ha jobb idő lesz és nyitott ablaknál lassan csinálgatod szerintem nem lesz gond (ja és mellesleg anyukám aki annyira ellenkezik a festékszag ellen 8 hónapos terhesen a konyhaszekrényre mászva rózsaszínűre festette a konyhában a gázcsöveket :) teljes egészséges húgom született)
15 hetes kismami
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Nekünk (férjemnek és nekem) sincs ellenvetésük ez elle, csak a szomszéd beletette a bogarat a fülembe, hogy talán nem kellene nekem csinálni! De nálunk is az apa csak vasárnap van itthon! Szóval rám marad, ha akarok valamit!
Akkor mindent bele, de csinnyán azért! :))
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Boldog baba várást, ill. babázást kívánok mindeannyiotoknak!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!