Hány kg-val kezdted a terhességet? Most hány kg és cm vagy? Hányadik hónapban jársz? Igaz, hogy szoptatáskor csak úgy "pattognak le" rólunk a kilók?
Figyelt kérdés
Nekem első baba. 78-79 kg-val kezdtem, most a 21. héten 82 kg és 169 cm vagyok. Soknak számít?2009. márc. 5. 15:23
21/23 anonim válasza:
szia!170cm vagyok,58kg-al kezdtem,most vagyok 68... 26hetes kismami
22/23 anonim válasza:
Szia, én 82,20-al kezdtem, 170 vagyok, 10 hetsen mért a doki, akkor 80 dkg-t fogytam!
23/23 anonim válasza:
szia!
én 172 centi vagyok 70kilóval kezdtem,és még 20hetesen vagyok 78kiló. Ne aggódj a súly miatt,amíg jól érzed magad a bőrődben.Nekem is páran észrevették,és megkérdezték mennyit híztam,de tisztába vagyok vele,hogy helyesen táplálkozom,és nem ártok a súlygyarapodással a babának. Ne törődj vele jó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!