Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valahol a neten "írásos +...

Van valahol a neten "írásos + képes" kismamatorna? Vagy bármilyen kismamagyakorlat?

Figyelt kérdés
nioncs a közleben lehetőségem járni rá.. no meg 15000 Ft lenne...+ az utazás.. ami plusz legalább ennyi..
2008. febr. 12. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Csak írd be a neten a Google.hu keresőbe, hogy kismamatorna, nagyon sok találatot kidob majd a net. Bpen is, és vidéken is!

:))))))))

2008. febr. 12. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a dc-n töltöttem le egy Kállai Ildikó tornát. keresgélj a filmletöltéses oldalakon:-)
2008. febr. 12. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

amúgy a Kállai Ildit pedig meg tudod rendelni, asszem 2000 ft sincs. Én is most rendeltem meg a www.dvdabc.hu-n. :) ott írd be a keresőjébe, h kállai...

kellemes tornászást:)

2008. febr. 12. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

meg is találtam :) és csak 990Ft, rosszul emlékeztem. ez isteni jó dvd!!! Megbízható a cég is, már több mindent rendeltem tőlük.

2008. febr. 12. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
kismamajóga.hu
2008. febr. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!