Lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny? A párom elég furcsán viselkedik. Egy kicsit el is vagyok keseredve, de úgy érzem, mintha nem érdekelné igazán, hogy 2 hónap múlva gyermeke születik.
szia
az én párom ki is mondta ebből a gyerekből akkor lesz gyerek, mikor kijön.aztán az utolsó hetekben már nagyon várta, beszélt is már hozzá, hallgatózott, meg volt győződve hogy hallja a szívhangját.
sajnos tényleg vannak pasik akiknek idő kell.
aztán megszületett a picink, 3hónapig talán hozzá se nyúlt, ezt is megmondta majd ha nagyobb lesz, túl pici.
most 7hós és rengetek játszik vele, imádja.
türelem
sok boldogságot
Az az igazság, hogy elég sok stressz éri mostanában a munkahelyén, biztosan ezért is ilyen. Csak izgulok, hogy ha megszületik a bébi, akkor bele fog-e rázódni az apaszerepbe. Egyébként szereti a gyerekeket, hát reménykedem.
Köszi a választ.
Üdv
Szia!
Ne aggódj! Biztosan nagyon jó apa lesz. De a férfiak más szemszögből élik át a babavárást. Ők nem élik át azt a csodát fizikailag, amit a kismamák, így a pocaklakóval nem is igazán tudnak mit kezdeni. És valljuk be őszintén, ilyenkor a kismama gondolatai állandóan a baba körül forognak, ami természetes is, de az apuka számára megterhelő, hogy mindíg csak a gyerkeről esik szó.
Nálunk, bár a férjem nagyon aranyosan "bánt" a pocakommal, simizte, beszélt hozzá már elég korán, de a falra tudott tőlem mászni mondjuk pl. amikor valami jó filmet néztünk, én meg egyszer csak megszólalok: nézd, hogy kinyomja a kis buksiját...vagy a lábát. És így utólag visszagondolva elég idegesítő lehetett, bár próbált szegényem nagyon türelmes lenni.
Boldog babavárást!
7 hetes baba anyukája
Szia!
Nekünk első babánk lesz, még 3 hónap, és megszületik. A férjem nekem is még nehezen szokja a helyzetet, be is vallotta, hogy neki még szoknia kell a helyzetet, és megis értem. Nem az ő pocakja mozog, növekszik, nem ő megy óránként wc-re, és hasonló dolgok. Ő csak kívülről látja, és az tuti más. De én hiszem, hogy lassan igazi apuka lesz belőle. Csak légy türelmes és optimista! :)
Szia!
Szintén ez volt a helyzet nálunk is!A férjem nem tudott mit kezdeni a nagy pocakkal....
Néha még meg is ijedt tőle,ha nagyott rugott a babóca
De,amióta megszületett az Ő kislánya,azóta egybe "ragadtak"!!!
Imádják egymást!
Nálatok is igy lesz,biztosan!Majd ha már megfoghatja a saját gyermekét!
Szia, nekem is két hónap van vissza.
A férjem nagyon örül a babának, de ő sem az a simogatós, tapogatós, gügyörészős típus.
Nem is erőltetem. Nem szólok neki állandóan, hogy "Most! fuss, gyere, mert rúg!" Nem beszél neki sűrűn, csak néha-néha. De tudom, hogy készül, mert lelkesen rakta össza a bababútort, örömmel választottuk ki együtt a bútort is, meg a kocsit is.
Van egy ismerősöm, aki éjjel-nappal a felesége hasát tapogatta, társaságban sem hagyta alább, szóval nagyon más volt, mint az én férjém. De én nem is szeretném.
Sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!