32 hetes kismama vagyok. Egész éjjel fájt a fogam, ki kellene huzatnom, de bepánikolok ha fogorvoshoz kell mennem (légszomj, stb. ) Adnak injekciót húzásnál ilyenkor?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 07:25
1/4 anonim válasza:
Szia!Igen adnak,és nem ártalmas a picire.Sokan mondják,hogy az,de ez nem igaz.Nem mindennap megyünk injekcióra.Sok sikert és minden jót nektek!
2/4 anonim válasza:
Én 13 hetesen voltam,betömték a fogam és kaptam injekciót.Azt mondta a doki,h ettől semmi baja nem lesz a gyereknek.ő már csak tudja.Pár napja pedig kiesett egy fogamból a tömés,szóval megint mennem kell.Így már ezalatt a 20 hét alatt a 2. szurimat fogom kapni.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan menj el, injekciót ad, nem fog fájni, s utánna ha fájna, panadolt lehet rá bekapni. Nekem terhességem alatt elkezdett nőni a bölcsességfogam, nagyon fájt, le kellett róla égetni az ínyem, hogy legyen neki hely ahová kinő, egy hétig jártam, minden nap szurit kaptam, sőt , ha felszisszentem, már a másikat nyomta belém, s teljesen egészséges, erős baba lett, s nem fájt utánna a fogam ami a lényeg!
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is 32 hetes vagyok. Pár hete voltam fogorvosnál, kaptam injekciót. Az orvos tudta, hogy várandós vagyok, tudta, hogy hányadok héten vagyok. Megnyugtatott, hogy a baba nem veszélyeztetett az injekció miatt.
Húzáskor fog adni neked, de aggódj, nem lesz a babának baja, és te is túl leszel rajta hamar, egy pillanat az egész!
Gondolj arra, hogy muszáj ezen túlesned, hogy utána fájdalommentesk, nyugodtak lehessenek az éjszakáid.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!