Csak számolni kell és megtudjuk a Baba nemét? Kipróbáljátok?
Egyik ismerősöm mesélte. Náluk bevált. Én is utána számoltam a 2 meglévő Fiamnak...Fiú jött ki.
Most is pocakos vagyok és szintén fiút jósolt :)
Leellenőriznétek? Tényleg 3 FIAM lesz??? :) :)
Szóval:
Az Anyuka születési dátumához addig kell 3-at adni amíg a születendő baba születési évéhez (vagy ahhoz közel) nem érünk.
Pl: 1977+3=1980+3=1983.... egészen 2011-ig
Ugyan ezt kell Apukával is csinálni, de ott 4-et kell hozzáadni.
Pl: 1975+4=1979+3=1983....2011-ig
Amelyik végső évszám (apáé vagy anyáé) közelebb esik 2011-hez olyan nemű lesz a baba
Nálam 2010 lett a vége, Apának 2011 így Fiú várható elvileg :)
Remélem érthetően írtam le.
Akik már tudják a Baba nemét kipróbálnák nekem??? :)
Akkor elvileg fiunk lesz? Az igen jó dolog lenne 2 lány után!
Az első szülöttünknél kislány jött ki! :)
A másodiknál viszont nem értem: 1981-es a párom, 2009-ben született a lányunk. 2008 vagy 2011-ig kellett számolni? Én 86-os vagyok, 2007 vagy 2010 a vége? Kicsit homályos!
Megcsináltam és az jött ki, hogy nekem és a páromnak is pont abban az évben lett vége a sornak, amikor a gyerek született. :)
Ja, fiú lett! :)
jajj,apánál,nem 4-et adtam hozzá!
De a 2. szülöttnél már így fiú jött ki!- ami nem is áll távol az igazságtól,mert hát bár kiscsaj, de mégis olyan néha,mintha fiú lenne,még a haja sem akar nőni,és ha nem tudnánk hogy lánynak született,akkor még lány ruhában is elmenne fiúnak :)
Viszont akkor a 3. babánk 2 nemű lesz? 2013-ig számoltam. Ha az utolsó 3-ast,illetve 4-est nem adom hozzá,akkor 2010,illetve 2009 jön ki. Akkor most?
Kedves 12:20-as!
Nyilván tudom, hogy mi befolyásolja a Baba nemét! ;)
Nem is azt mondtam, hogy ez egy szentírás :D
BABONA, amivel a kismamák jól elszórakoznak.
Ha Medárd napján esik akkor sem biztos, hogy utána 40 napig esni fog...
Népi megfigyelés.
KÉRLEK NE NÉZZETEK MÁR HÜLYÉNEK :D
Csak leírtam, mert én is hallottam....
De már bánom............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!