Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+3hetesen mit fog látni az...

4+3hetesen mit fog látni az orvos? Ma megyek hozzá

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még sajnos nem sokat.

Max, hogy a méhed meg van nagyobbodva. Miért mész ilyen korán? 6 hétnél korábban nem érdemes menni, mert akkor már lesz szívhang is.

Boldog babavárást.

2011. ápr. 20. 08:02
 2/13 A kérdező kommentje:
szia!Rózsaszínes a valami van odalenn,kis mennyiségű,de nagyon aggódok miatta,ezért mennék ma a dokihoz.van egy csomó pozitív tesztem,mensis görcseim vannak és nagyon fájnak a melleim.em tudom,hogy normális-e ez a maszatolás....
2011. ápr. 20. 08:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Én 4+5 naposan fogok menni, de nekem azt mondta,hogy ha mákom van, akkor 1-2mm-es petezsákot már látunk.

Barátnőmnek ilyenkor már látták!

2011. ápr. 20. 08:25
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem 5+nál petezsák volt.

barnáztam én is kicsit,és normális h vki ilyenkor maszatol(én is igy voltam)

2011. ápr. 20. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Én hétfőn voltam,most vagyok 5 és fél hetes.Csak petezsákot látott,és benne egy picuri "pöttyöt".Két hét múlva újra megyek,de még akkor sem biztos,hogy lehet szívhangot hallani.
2011. ápr. 20. 08:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy normális bármilyen maszatolás!

Semmi vérző, barnázó folyás nem normális terhesség alatt!

Ne hallgass arra, aki azt mondja normális! Egyáltalán nem az!

Bármilyen veszélyre figyelmeztethet! Orvoshoz nyomás!

2011. ápr. 20. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:
én barnáztam,de nem tudtam akkor h terhes vagyok.és lám,nem lett semmi baj.
2011. ápr. 20. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:
4 hét 4 naposan 3,8 mm petezsákot és 25 mm méhnyálkahártyát látott.
2011. ápr. 20. 11:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy semmit se fog látni még a doki, maximum megvastagodott nyálkahártyát, de a folyás miatt mindenképp menj el hozzá. Nekem a 8. héten jelentkezett ilyen rózsaszínes, nyálkás folyás, amit csak a wc papíron láttam. A 12. hétig Duphastont kellett szednem, veszélyeztetett terhes lettem és ágynyugalomra ítélt. Szerencsére nem ment el a baba, de kellett neki a hormonális segítség a beágyazódáshoz.

Nem akarlak ijesztgetni, de szerintem menj orvoshoz.

2011. ápr. 20. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Én 5+2 hetesen mentem dokihoz és akkor még csak petezsákot látott és megnyugtatott hogy méhen belül van. :) Két hét múlva visszarendelt, akkor már látni is lehetett a picit.
2011. ápr. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!