Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején nektek...

Terhesség elején nektek milyen folyásotok volt?

Figyelt kérdés
Még sajna nem vagyok terhes,7 honapja probálkozunk.Péntekre nem várom,de pé ota krémes folyásom van az baj?Vagy lehet még Babó?Köszönöm.
2009. márc. 4. 14:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vagyis a 27-edik ciklusnapomon,holnapra nem várom.
2009. márc. 5. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:

szia.újra előző.akkor ezek szerint Te voltál kivizsgáltatni magad?átjárhatóságit csináltak nálad?mert van aki el van záródva és azért nem sikerül.és a Párod volt nézetni a lurkóit? :)

de a legfontosabb h ne görcsöljetek rá.ne akarjátok görcsösen mert nem jön össze.jön ha jönni akar.tudom hogy ez a legrosszabb időszak,mert tele van bizonytalansággal,hogy miért nem sikerül.tudom hiszen én is átéltem,de a várakozás meghozza a gyümölcsét,vagyis a babáját :)

szia

ui.:remélem nem jött meg

2009. márc. 6. 11:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsonak.Ma van a nemvárt,eddig még semmi:)de nem akarom elkiabálni!Tesztelni nem merek,meg tesztem sincs.Voltam dokinál,csinált hüvelyi ultrahangot a 13-madik napomon és látta a nagy petémet.Azt mondta semmi bajom:)Nektek gratula a babához,mennyi idö után jött össze?Azt vettem ki hogy nektek már sikerült.
2009. márc. 6. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:
szia.az elözö válaszolo vagyok.én irtam neked tegnap is ide.szóval még nem jött meg.reméljük nem is fog.
2009. márc. 6. 17:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajna megjött:((( Már nem tudom mivel kéne probálkozni!?
2009. márc. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!