Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem mérte meg a tarkóredőt 12...

Nem mérte meg a tarkóredőt 12 UH-n az orvos!?

Figyelt kérdés
Csak fejkerületet és ülőmagasságot mért, aztán nézte még pár percig a monitort, de nem mondott semmit. Mikor már kijöttem akkor tudatosult bennem hogy meg kellett volna néznie, lehet hogy nem úgy fordult a baba? De akkor is szólhatott volna valamit nem?
2011. ápr. 19. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
A papírodon rajta kell lennie,miket mért.Másold be!
2011. ápr. 19. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos megnézte, hiszen ennek a genetikai UH-nak pont ez az egyik lényege, ha nem mondott semmit akkor biztos minden rendben van :)
2011. ápr. 19. 15:17
 3/10 A kérdező kommentje:
A papíron a BPD és CRL érték szerepel, a placenta helyzete és hogy átlagos a magzatvíz. Ennyi :(
2011. ápr. 19. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát abban bízom hogy megnézte, de az előps terhességemnél az is le volt írva. Az orrcsontot mondjuk láttam hogy megvan de azt sem mondta.
2011. ápr. 19. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Genetikai uh-on voltál???Ez nekem fura!A papírodon rajta KELL(ene) lennie annak az értéknek,az egy dolog hogy megnézte,de szerepelnie kellene rajta...
2011. ápr. 19. 15:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Elvileg genetikai a 12hetes UH nem? Legalábbis ezeket az értékeket alapból márni kellene úgy tudom.
2011. ápr. 19. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de kérdezz rá a méretére,mert később kérhetik.
2011. ápr. 19. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerencsére holnaután megyek kombinált tesztre, ahol biztos hogy alaposan megnéznek mindent, de azt a dokim nem tudja, majd csak utána mondom ha szükséges. Úgyhogy nem emiatt nem mért.
2011. ápr. 19. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:

És egyébként rajta van, hogy 12 hetes terhes vagy?

És mondtad, hogy azért mentél, tarkóredő mérésre? Vagy nem mondtál semmit, csakhogy ultrahangra jöttél? Mert lehet úgy gondolta, csak megnézi terhes vagy e egyáltalán?

SZTK orvos volt vagy saját dokid?

2011. ápr. 19. 15:59
 10/10 A kérdező kommentje:
2 hete utalt be UH-ra, terhesgondozáson. Nálunk csak az sztk-ba lehet menni gondozásra, magándokihoz nem, és szülni meg az ügyeletes dokinál kell. A lényeg hogy nem magánrendelőbe mentem. A papíron rajt van hogy 12hetes vagyok.
2011. ápr. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!