Hány hetesen a legérdemesebb 3 ill.4D-s ultrahangra menni?
Én voltam 18 hetesen, még a kötelező 2D előtt, mert nem bírtam várni. Ekkor tudtam meg a nemét, a baba már jól kivehető volt, igen jó kis mozit tudtunk csinálni. Aztán 22 hetesen, ekkor már nagyon fejlett volt, de még belefért a képernyőbe az egész teste. Amit akkor művelt, az már jellemző volt rá születése után is (pl. kézrágást ugyanúgy csinálja). Ezután még 31 hetesen mentünk, de már kicsit késő volt, mert a babóm már túl nagy volt és a feje is alig fért bele.
A lényeg, hogy attól függ mire vagy kíváncsi. Elvileg 16-33 hétig ideális. Az elején hamar ki lehet deríteni a nemét és megnézni, hogy mindene megvan-e (mi az ujjait számoltuk állandóan). Huszonpárhetesen már elég fejlett a baba, de még elfér a monitoron, hogy mindent egyben láss. A végén pedig (célszerű a 30. hétig lebonyolítani) ha a baba is úgy akarja, nagyszerűen meg lehet nézni a pofiját, látni a mimikáját, de nekem azt mondta a dokinő, hogy elég kevés baba mutogatja ilyenkor az arcát. Az enyém is állandóan takarta szinte, nem győztük piszkálni, hogy legalább néha "belenézzen" a monitorba.
Összességében véve, ha anyagilag megengedhetitek kétszer érdemes elmenni, 20. hét körül és a 27-28. hét körül.
Boldog babavárást és jó mozizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!