Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legritkább, legfurcs...

Mi volt a legritkább, legfurcsább név amivel találkoztatok?

Figyelt kérdés
Női-férfi is érdekelne...
2011. ápr. 16. 22:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát utónévkönyvet lapozgatva sokszor kaptam nevetőgörcsöt, egyik kedvencem az Edömér. Személyesen csak pár fura ovist ismerek a maguk Cintia meg Ariella neveikkel. Érdekes, a fiúkat kevésbé akarják furcsa nevekkel különcösíteni. (Felénk.)
2011. ápr. 16. 22:57
 12/33 anonim ***** válasza:
63%

Egy alsós tanító ismerősöm mesélte, hogy ő biza tanított egy Lakatos Marlonbrandó nevű fiút. :-)

És gimiben volt egy Mezei Virág nevű csaj, ez nem ritka vagy különleges, csak együtt sztem gáz. Ugyanúgy, mint hogy a férjem egyik kollégája a Veér családnévhez mindenáron Farkasnak akarta hívni a kisfiát... végül nemtommi lett.

Az én legfurcsább nevű ismerősöm egy Bodza nevű lány, szerintem nagyon szép hangzású név, nekem tetszik.

Amúgy én egy 30.000-es lakosú kisvárosban élek és úgy tapasztalom, hogy a kisgyerekes szülők körében valóságos sport lett, hogy különleges nevet adjanak a gyerekeiknek. Így pl a lakótelepünkön is van : Alina, Adina, Mirabella, Zolta, Emeráld.... a Kende/Vajk/Zselyke/Villő vonal is képviselteti magát szép számmal.

2011. ápr. 16. 22:57
 13/33 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a Bese és a Zétény, nem is tetszenek.
2011. ápr. 16. 23:15
 14/33 anonim ***** válasza:
31%

Gerő

amúgy ezek az erőltetettt ősi magyar nevek egyáltalán nem tetszenek

2011. ápr. 17. 00:10
 15/33 anonim ***** válasza:

Egyik évfolyamtárs anno egyetemen: Paradi Csoma :)

Lakatos Seront már hallottam. Ismerősünk kislánya Fehér Rózsa.

Ami nekem a legvisszataszítóbb név, meg a legfurább: TAKSONY

2011. ápr. 17. 00:19
 16/33 anonim ***** válasza:
59%
Az én kislányom 21 hónapos, Zea a neve. Szerintem nagyon szép, kedves szeműt jelent. Mindenki a Zoé-ra asszociál, hogy azt már hallották, de ezt még nem. A második neve egyébként Veronika.
2011. ápr. 17. 00:29
 17/33 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A párom testvérének a fia Vincent. Egy film után. Mert az apukájának az tetszett. Elég furi nekem. De imádom: Vinike!
2011. ápr. 17. 00:31
 18/33 anonim ***** válasza:

Piros Arany

Csák Norisz

Fiam egyíik osztálytársának a nővére Borostyán, először furcsa volt hallani, de egyre jobban tetszik

2011. ápr. 17. 00:34
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátom ,akit Vidornak hívnak,én sokáig azt hittem becenév:D,de nem tényleg így hívják.A lányom Szamira
2011. ápr. 17. 09:01
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm egyik osztálytársát így hívták:

Sper Marcell

Jól kicsesztek szerencsétlen gyerekkel az egyszer biztos :D:D

2011. ápr. 17. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!