Orvosom azt mondta hogy az integrált teszt eredménye tökéletes és nincs értelme amnióra mennem. Megnyugtató?
37 éves vagyok, csak kombinálat csináltattam, illetve nálunk alapból csinálnak, integráltat nem. Nem utalt semmi(UH, AFP, kombinált)arra, hogy gond lenne, de a magam megnyugtatására megcsináltattam az amniocentézist.
Ezt neled kell eldöntened.
Én sokat gondolkodtam rajta, de tudom, hogyha nem csinálattom meg, akkor még mindig ezen agyalnék.
39 hetes
Ebben a nehéz döntésben sajnos egyedűl kell döntened.
Én hinnék és bíznék a doki véleményében.Nem csináltatnám meg,mivelhogy va rá esély hogy elvetélsz utána.
Az integrált teszt több mint 90%-os biztonsággal szűri.Talán 97%.
Lehet még nehezebb lesz a döntésed a megoszló vélemyények után.
nem irtad, hogy mennyi lett
viszonyitaskepp az enyem 1:4300hoz down korra, es 1:50000 edward korra, engem ez tokeletesen megnyugtatott doki nelkul is
azt mondjak 120 felett ne aggodj, a dokim mondta, hogy 150 korulinel szokott vacillalni, hogy kuldje e a pacienst magzatvizre vagy ne, 200 folott meg mar teljesen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!