Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült már valaki a Szent Imre...

Szült már valaki a Szent Imre korház szülészeti osztályán? Vélemények? Esetleg tudtok ott ajánlani valakit?

Figyelt kérdés
2008. febr. 11. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szültem,hanem dolgoztam a Szent Imrében.

Csupa-csupa jót mondanak róla.

Szépen felszerelt szülőszobák,hozzáértő orvosok és nővérek.

Bencsik András doktort tudom ajálani,velem nagyon kedves volt mikor vizsgált és alapos.:)

20 hetes kismami

2008. febr. 11. 15:06
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia!

Én nem szültem, hanem spontán vetélésem volt 2006-ban és egy ismerős ajánlotta Dr. Szánthó Józsefet. Nekem nagyon nem volt szimpatikus, lekezelően és durván bánt velem, az ultrahangos vizsgálat is fájdalmas volt nekem, pedig máshol sosem éreztem semmi hasonlót. De olvastam valakitől, hogy vele mindig normális volt. Tudom, hogy nagyon magam alatt voltam, és nem voltam mosolygós kedvemben, de egy kis megértés, kedvesség jobban esett volna, ehelyett ő nagyon kimért és rideg volt végig.

Talán ha más körülmények közt találkozunk és én is kedvesen mosolygósan megyek hozzá, ő is normálisabb lett volna.

De szerintem valahol a hasonlóan nehéz helyzetekben tűnhet ki igazából ha valaki jó orvos.

Remélem sikerül olyat találnod!

Üdv 21 hetes kismama

2008. febr. 11. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ott voltam gyakorlaton a szülőszobák nagyon jók és ha választott szülésznőd van az úgy védelmez téged mint egy anyatigris igy nem sikerült sok szülést megnéznem(pedig a tanulmányaimhoz kellett volna)az orvosokról sok mindent nem tudok mondani mert nem sokat láttuk őket a legtöbb dolgot a szülésznők végezték nagyon jól.

Lehet hogy én is ott fogok szülni még nem döntötem el.

2008. febr. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!