Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok! Halványodott...

8 hetes vagyok! Halványodott a teszt! Baj lehet?

Figyelt kérdés

Ma vagyok pont 8 hetes. 2 hete már dobogott a szíve a babának. Mivel maradt egy tesztem itthon, gondoltam ellövöm.

Az eddigi tesztjeimről majdnem "kiugrott" a 2 csík, de ma a 2. csík sokkal halványabb, mint az eddigiek.

Ugyan olyan tesztet használtam végig.

Volt már egy missed ab-om.

Járt így valaki, ugye nem jelent bajt???????

2011. ápr. 15. 13:28
 1/10 A kérdező kommentje:
J9n a hétvége, megőrülök. Kértem egy 4d-s uh-ra időpontot. 3/4 5-re megyek. Addig írjatok, mert már a sírógörcs kerülget :(
2011. ápr. 15. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg , biztos nincs semmi gond a babával. Az idegesség ilyenkor nem tesz jót.

Feküdj le pihenni, kapcsolj be valami nyugtató zenét, vagy nézz meg egy jó filmet és gondolj arra 7 hónap múlva már a kezedben tartod a babádat.

Remélem semmi gond nincs. Majd írd meg mi lett az eredmény!

2011. ápr. 15. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Jajj nyugi :( Reméljük minden rendben van! Már csak 3 óra és minden kiderül! Próbálj meg ne idegeskedni!

Én a 7. héten azért paráztam, mert elmúlt a hányingerem, aztán persze kiderült a 8. hetes uh-n, hogy jól vannak a babáim. Drukkolok!

2011. ápr. 15. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek idegesíted magad ilyenekkel. Nincs semmi baja. Dobd el azt a tesztet és NE CSINÁLJ TÖBBET. Nyugi.
2011. ápr. 15. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
A hcg a terhesség előrehaladtával csökken. Mi a fenének tesztelgetsz? No Para!
2011. ápr. 15. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:

A mai nap voltam ugyanezzel a parával soron kívül a dokimnál...! Nekem is csökkentek a tüneteim, erre csináltam egy tesztet, ami jóval halványabb volt az eddigieknél. Rohantam be hozzá soron kívül, már az ajtóban rázta a fejét kedvesen mosolyogva, de megcsinálta az Uh-t. Ragyogó szívverése volt!!!:)) Azt mondta, hogy felejtsem el már ilyenkor a teszteket, mert nem informatív, csak a terhesség elején.

Szóval ne aggódj!! Nekem is majdnem kiugrott a szívem, de minden rendben! A tesztet pedig dobd ki a kukába.

2011. ápr. 15. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Durva sztori:

4 és fél hónapig nem vette észre az unokatesóm, hgy terhes. Ugyanezen okokból ,amiket leírtak már. Fogigátlót szedett, mert rendszertelen volt a ciklusa (túlsúlyos is) Megjött neki teherbeesés után 2x, utána viszont furcsán érzete magát, terhestünete nem volt, de olyan MÁSHOGY érezte magát. Ezért vett egy tesztet, ekkor utólag számolva már a 4. hónapot kezdte, nagggyon halvány csík volt csak, inkább szellemcsík, és mivel megint megjött neki, nem foglalkozott vele. Aztán megmozdult a baba! Mivel kihagyta a kötelező szűrővizsgálatok (beleértve ugye az AFP-t is, meg a 12 hetes UH-t) nagy részét, sajnos nem derült ki, hogy szívbeteg a babája. A dokik szerint nem a fogigátló miatt, az ilyet nem csinál, ez örökletes szervi baj. Megszületett, nagyon alkalmatlan körülmények közé, de nagyon várták már addigra, bizakodtak...él a kislány, de egész életében gyógyszerezik. Az unokatesóm, ha kiderült volna időben a baba, elvetette volna (1 szobát béreltek a párjával, mindketten 13-14 órákat güriztek gyárban, hogy ne haljanak éhen) és most együtt élnek egy idegen családdal, takarítanak is nekik, hogy legyen hol lakniuk.

Bocs, hogy eléggé OFF volt ez, csak azért írtam le, mert épp a fordítottja a történet teszt-része a tiédnek.

2011. ápr. 15. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Na mi újság?
2011. ápr. 15. 20:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat! Az a 3 óra... :( sírtam és alig vártam, hogy hazaérjen a Férjem.

:)

Lökött tyúk vagyok az biztos...

Baba jól van, 2 cm :)

Láttam a köldökzsinórját is :)

Ott sírtam az asztalon.

Itt egy kép a szépségemről:

[link]

Köszönöm, hogy bátorítottatok!

Mindenkinek minden jót kívánok és csodaszép hétvégét!

utolsó előtti hozzászólónak: Örülök, hogy Neked is megnyugtató szívhangot mutattak! :) Jó egészséget és szép babavárást!

Utolsó hozzászólónak: Nagyon érdekes történetet írtál. Gondolom nehéz lehetett az unokatesódnak szembesülni azzal, hogy ilyen későn vették észre a babát. Örülök, hogy végül is jól végződött a dolog!

2011. ápr. 15. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát nagyon cuki babátok van! Vigyázz rá! :)
2011. ápr. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!