Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Óbudán hol van 3-4D-s ultrahan...

Óbudán hol van 3-4D-s ultrahang, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. febr. 11. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:

www.ultrahang.lap.hu

www.ultrahang.hu

Ezeken az oldalakon találsz rendelőket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)

2008. febr. 11. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! 4D babamozi és ultrahang diagnosztika, Bp. III. Vörösvári út 3. Bejelentkezés: 06-20-47-47-087

www.hepinet.hu (2D,3D,4D is van). Én itt voltam. Nagyon rendesek voltak, tiszta kulturált a helység. Egy panelház azt hiszem 6. emeletén egy lakásban van.Rögtön a Flórián üzletközpont mögött. Egy vizsgálat 12.000 ft. ebben van 20 perc dvd felvétel, és 1 vagy 2 kép kinyomtatva. És nem szőrőznek, nekem még többet is felvettek volna (időben) a dvd-re. Mindent elmondott a hölgy. Megbvizsgálja a baba méreteit, megnézi, hogy egészséges-e. Ennek adatait is felviszi egy lemezre. De le kell írnom, hogy nem az egész 20 perc megy 4D-ben, a nagyobb része 3d-ben van.Csak azért írom ,mert én azt hittem az egész 4D-s lesz...De tényleg csak ajánlani tudom, főleg ha a Margitba jártál, itt Margitos szonográfusok dolgoznak.

2008. febr. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!