15 hetes terhes vagyok. Megmozdult már a babám, de nagyon sokat fáj a derekam. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
egyéb tünetem nincs ez már a harmadik terhességem de az előző kettővel nem voltak ilyen panaszaim.2008. febr. 11. 13:31
1/2 anonim válasza:
Szia!
Sztem természetes, én a 16. hétben vagyok, de nekem is sokat fáj,bár főleg ha álldogálok,meg amikor az ágyban fordulnék, mint egy 100 éves,pedig még nincs is nagy hasam.És sokaktól hallottam,hogy nekik is fáj,a csontok ahogy alakulnak helyezkedik odabent minden.Sztem itt mindenki meg fog nyugtatni, de ha bizonytalan vagy, még mindig felhívhatod az orvosod.Boldog babavárást!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem is hasonló panaszaim vannak,bár még csak 11 hetes vagyok.Ha ülésnél nyomódik a keresztcsontom,utánna alig bírok felállni,úgy érzem,leszakad.Nekem is az a véleményem,hogy tágulunk,és ugye tudjuk,hogy minden terhesség más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!