Második terhességedet hogy viselted az első gyermeked miatt, ha kicsi a korkülönbség?
Ja,igen. Mi fával foglalkozunk,és ha a párom nem volt itthon,akkor a terhesség elején,- kíméld magad,ide vagy oda,ugye a korábbi vetélés miatt- bizony nekem kellett kiszolgálnom a vevőket,kimérni a fát. +mi is fával fűtünk,és azt ugye hasgatni kell,behordani...
2 gyermekes,19h.km. voltam.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát minden babát várónak!!
nálunk két év lesz a korkülönbség júliusra vagyok kiírva. Mindent ugyanúgy csinálok, emelem a fiamat a babakocsit, főzök mosok takarítok, kertet ások stb. Előző terhességem alatt lakásfelújítás és költözés volt, akkor se nagyon tudtam pihenni.
Most, 26 hetesen kezdem azért érezni hogy gyakrabban kell megpihennem de egyébként fel se tűnik h terhes vagyok, úgy futok a fiam után mint egy élsportoló :)
a terhességgel sajnos egyáltalán nem tudok foglalkozni, pedig amikor a fiammal voltam terhes minden nap meséltem neki, beszélgettem vele, hát erre most nem marad energiám.
Az elsőnél még azon gondolkoztam, hogy kismamakörbe meg kismamatornára kéne járnom, a másodiktól észre sem vettem hogy terhes vagyok, szülés előtti héten is felkaptam még az ötévest is. Jól viseltem a terhességeket. Igaz az, hogy a másodiktól kezdve egészen más, sokkal lazábban veszi az ember, meg nincs is lehetőség ráfigyelni, annyira sok az egyéb teendő.
Az első babával tízkor keltem, mert 2-ig nem aludt éjjel. A harmadik 5-7 alkalommal ébresztett minden éjszaka, mégis kelni kellett 7-kor, mert a két nagyot öltöztetni kellett óvodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!