Milyen vigyzsálat az Integrált teszt?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok jövő héten megyek vizsgálatra aminek a neve integrált teszt.25000,-, de elég sokminden kiderül belőle és a 16. heti vizsgálatot is helyettesíti.Az a kérdésem hogy ez a teszt a genetikai vizsgálat vagy az más?2008. febr. 11. 12:11
1/2 anonim válasza:
www.downszures.hu oldalon megtalálsz róla mindent, amit tudni kell.
2/2 anonim válasza:
Szia,
Ajánlom neked az Istenhegyi magánkórházat, mert talán ők foglalkoznak a legrégebb óta a down kór kiszűrésével.Én nemrég voltam, és az integrált helyett a kombinált tesztet javasolták, hogyha a 12-13. hétben avgy akkor te is tudsz erre menni.28.000. Ft, vérvétel, és 4d-s vizsgálat lessz, nyakiredővel egybekötve/ 10 perces dvd-t is kaptam a piciről, és a legjobb, hogy ez a legbiztosabb 95%-os és 1,5 óra alatt kiderül az eredmény.Általában máshol levett vért is ide küldenek az Istenhegyibe.Ez csak jelent valamit.Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!