Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok. Pénteken...

19 hetes vagyok. Pénteken voltam uh-on. Kissé kevesebb volt a magzatvizem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sajnos már jártam így 8 éve akkor 24 hétre megkellett szakítani a terhességet.az uh-os azt monta most nem lát semmi elválzozást, rendellenest.szerdára helyre állhat a magzatvíz mennyisége?
2008. febr. 11. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a genetikai uh-n pedig kissé több volt a magzatvizem az átlagnál. A kevesebb víznek is van oka, javaslom (azért ezt javaslom, mert hülyeséget se akarok írni, csak én így néztem utána az én esetemben), írd be a keresőbe, hogy kevés vagy kevesebb magzatvíz, rengeteg dolgot dob ki, ahonnét el lehet indulni. Konkrétumok miatt pedig kérdezd a dokidat, hogy a Te esetedben mitől lehet.
2008. febr. 11. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem várd meg a következő UH-t, mert lehet hogy akkor meg már normális mennyiségű lesz. Nálam is volt olyan a terhességem alatt hogy egyik vizsgálaton több volt, a következőn meg már normális.

Fogyassz rendszeresen folyadékot mert a magzatvíz 4 óránként cserélődik.

2008. febr. 11. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ez egy kicsit megnyugtat,hogy 4 óránként cserélődik a mvíz, ezt nem tudtam.HOlnap már okosabb leszek.
2008. febr. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!