Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden teszt kimutatja, ha...

Minden teszt kimutatja, ha kb. 3 hetes lehetek?

Figyelt kérdés
2 teszt pozitiv lett.kb 3 hetes lehetek ha a menzesztöl számolok.létezik hogy valamelyik teszt ilyenkor még nem mutatja ki?mert most délelött csináltam és egy csik lett..de a doki szerint baba lesz csak az uh nem mutatja..akkor nem mindegyik teszt ilyen érzékeny?ha valaki tud irjon.
2008. febr. 11. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Az últrahang a korai terheséget még nem mutatja tutin, ez igaz, de a tesztnek már mutatnia kellene. várj 2 hetet és menj el dokihoz megint, 5 hetesen már lát valamit.
2008. febr. 11. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem minden teszt érzékeny egyformán.Ilyenkor még kevesebb hcg termelődik a szervezetedbe.Ha a doki azt mondta,úgy is van,ráadásul olyan nincs,hogyha csak egy teszt pozitív,a többi nem,akkor már nem is vagy terhes.Figyeld meg,1-2 hét után már nem tudsz olyan tesztet csinálni,ami ne lenne pozitív:)

Gratula a babához!11 hetes kismami

2008. febr. 11. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
jajjj..nagyon köszönöm.ez annyira jol esik..az a poén hogy a doki kézi vizsgálattal 6-7 hetes terhességet érzett...de én tudom hogy annyi nem lehetek..max 3-4..multhét szerdán voltam uh-n..2 teszt halványan két csikos lett..és gondolom nem hiába..csak olyan jo biztatást hallani mert szörnyü ez a várakozás..
2008. febr. 11. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

nem egyformák a tesztek.Nekem pl a 20 as érzékenységű teszt nem mutatta ki(Gravi Hcg),egy másik halvány csíkos lett.Uhn tényleg 5-6 hetesen már lehet látni.Nekem hüvelyi csinált és látszódott a petezsák.Szóval nyugi,ha megvan a baba,ott is marad:)

12 hetes kismami

2008. febr. 11. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért is lett -, mert délelőtti vizeletből csináltad, legközelebb a reggeli elsőből csináld, és ne igyál előtte, hogy a hcg koncentrált legyen.
2008. febr. 11. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!