Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes terhes vagyok, és a...

34 hetes terhes vagyok, és a nőgyogyim még nem vizsgált meg hüvelyen keresztül. Normális ez?

Figyelt kérdés
Eddig csak ultrahangos vizsgálatot csinált.
2008. febr. 11. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 hetes vagyok az én orvosom minden hónapban csinál hasi ultrahangot és meg néz hüvelyen keresztül is,hogy van-e gyulladás de azt már csak sima készülékkel. Mint amikor rákszűrést csinál.
2008. febr. 11. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 28. hétben járok és még nekem sem volt hüvelyen keresztüli vizsgálatom. Szerintem ez dokitól is függ!

Boldog babavárást!

2008. febr. 11. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!A méhszáj állapotát kéne néznie a dokinak hüvelyen keresztül,és azt a kiskönyvbe is beírja.Nekem minden hónapban megnézi.Érdekes.És ha kinyílik,akkor hogy fogja észrevenni?
2008. febr. 11. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezért lenne fontos,mint írja előttem szóló, hogy a méhszáj állapotát be tudja írni,és nyomon tudja követni.Nekem elejétől vizsgál hüvelyen keresztül,és elég furálom, hogy ezek szerint némelyik doki nem.Végülis a lényeg hogy a babód jól van, de sztem legközelebb kérdezz rá, hogy a méhszájjal minden rendben van-e és meglátod mit moönd.

16 hetes kismama

2008. febr. 11. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. febr. 11. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én Angliában élek és itt a terhesgondozás alatt nem is találkozol a dokival, úgyhogy csak a szülésznő megméri a vérnyomást, meghallgatja a baba szívhangját meg leméri a pocit! Ennyi! Itt aztán nem nézik a méhszájat! Egy kicsit én is aggódtam, de nem tudok mit tenni! 31 hetes kismama
2008. febr. 11. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én meg Írországban élek,és itt sem találkozunk a 9 hó alatt nőgyóggyal,és a méhszáj állapotát sem ellenőrzik a terhesség alatt egyszersem..Kezdetben én is aggódtam,de végülis nem tudunk mit csinálni... 22 hetes kismama
2008. febr. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!