6. héttől vagyok itthon, 32 hetes vagyok. Mit tegyek, ha besokalltam? Ötletek?
Köszi az ötletet,Nagyon szeretek kézműveskedni, mindegyiket tudok is, de még 8 hétig???
A babaszobát is én csináltam(üvegfestés, kartonképek, dekupázs, zseniliadrótfüggönycsipesz stb)
Én is 32 hetes vagyok, bár még csak pár hete vagyok itthon táppénzen. Nekem most azzal telnek a napjaim majd, hogy kimosok mindent, ami a babáé, meg egyéb más dolgokat, amiket később nem lesz időm (függönyök, plédek, ágytakarók, terítők stb.)
Meg várom a jó időt. Szerinem, ha kitavaszodik jobb lesz a kedvünk, legalábbis ebben bízok nagyon. Kitartást kívánok neked (is, meg magamnak is)!
Pihenj, aludj sokat! Én is igyekszem ezt tenni, mert az ismerőseim szerint soha többet ennyi szabadidőm nem lesz.
Szerintem a kézimunkázás jó ötlet. Én a 12. héttől maradtam otthon és a 20. héten megrövidült a cervix, kinyílt a méhszáj és a dokim azt mondta, hogy ha nem akarom kórházban tölteni a hátralévő időt, akkor szigorú fekvés, az ágyból csak WC-re és zuhanyozni állhatok fel. Gondolhatod, 21 héten keresztül feküdtem az ágyunkban. A férjem reggel hozott fel kaját, este főzött, mosogatott, háztartást vezetett, mosott és napközben dolgozott.
De a lényeg: én gobelint varrtam, nagyon jól lekötött és sorban néztem a DVD filmeket (elég nagy gyűjteményünk van). Valamint rengeteg könyvet olvastam el és néha magazinokat is, keresztrejtvényeztem.
A szülés ehhez képest sétagalopp volt! :-)
Én is itthon vagyok már egy hónapja. A neten vannak jó kis játékok, amik leköthetnek. A korházi cuccot is össze kell rakni és tényleg jön a jó idő, akkor már több mindent lehet csinálni, jobb a kedve mindenkinek. Én elterveztem,hogy majd rendszerezem a fényképeket amire eddig nem volt időm. A keresztrejtvény is jó.
Kitartás, pár hét még aztán lesz bőven dolgod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!