Vegyszerekkel dolgonzom naponta. Valoszinu hogy teherbe estem, meddig dolgozhatok tisztitószerekkel hogy ne vetéljek el és ne legyen bajunk?
Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 21:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobban tennéd,ha már az elején valami más megoldást találnál,más beosztást vagy táppénz esetleg,mert tudod a legveszélyesebb idő az első kb 10hét,plusz utánna is-főleg ha vegyszerekkel dolgozol.Ha fontos neked a baba,legyen ő a legfontosabb és keress más lehetőséget.Tudom nem egyszerű,de a baba a legfontosabb.És persze te,ne kockáztass!
2/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam, szerves vegyszereket használtam a munkám során. Amint megtudtam, hogy terhes vagyok táppénzre mentem. Ennél a cégnél ez "kötelező" is, mivel más munkát nem tudnak biztosítani. Végig táppénzen leszek.
Nem tudom nálatok, a munkahelyeden hogy mennek ezek a dolgok, de mindenképpen beszélj az orvosaoddal.
3/4 anonim válasza:
Nem javaslom h tovább dolgozzál. Sőt én otthoni takarításnál is óvatos voltam a tisztítószerekkel. (gumikesztyű, maszk)
4/4 anonim válasza:
Semeddig.Menj táppénzre,ez mindkettőtök érdeke.A munkám során mérgező gőzök-gázok szabadulnak fel(műanyagfröccsöntés),úgyhogy én amikor 5 hetesen megtudtam,hogy babás vagyok a doki egyből a táppénzt javasolta.Azóta itthon vagyok,és minden oké.Kellemes babavárást!27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!