Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes Dr. Vermes Gábor...

Érdemes Dr. Vermes Gábor nőgyógyászhoz (MÁV kórház) menni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 21:12
 1/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Én dr. Vermes Gábornál szülök nyáron a MÁV-ban és az első gyermekemet is nála szültem. Mint a barátnőim nagyrésze. Szerintem nagyon jó orvos, kedves, megbízható, nem paráztat feleslegesen, jó tanácsokat ad. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és mondom rajtam kívül kb 7 nőt ismerek akik úgyszintén. Szóval én ajánlom :)

2008. febr. 11. 15:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Szio!Köszi szépen a választ!Akkor lehet felkeresem!Üdv
2008. febr. 11. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő az aki a SOTE II. klinikán volt? Én 5 évig hozzá jártam,2004-ben 3 hónapon keresztül nem tudta,hogy mi bajom van,egyfolytában véreztem, meg lázas voltam. Végül egy közeli kórházba vakbélgyanúval akartak műteni, és kiderült, hogy méhen kívüli vagyok, számítások szerint már normális esetben mozgott volna .Én nagyot csalódtam benne. De nem tudom, hogy ő-e az, őt Dr. Vermes Gábor Györgynek hívták. Akkor minden reményem elszállt, hogy legyen még kisbabám, de Istennek hála most 24 hetes vagyok. Azóta én nem járok csak szakrendelőbe! Amúgy nagyon szimpatikus volt, csak jobban kellett volna a beteggel is foglalkozni, nem csak a 6000 Ft-tal.
2008. febr. 12. 08:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia!Azt nem tudom hol dolizott azelött csak azt hogy a MÁV-va dolizik és a Deákon van a magánrendelője!Hát most jól megkavartatok:)!Bevallom kicsit tartok a férfi dokiktok ezért is kérdeztem hogy milyen mert már volt rossz tapasztalatom sajna és nem csak olyan szinten hogy nem jött rá mi bajom!De mindenesetre köszi hogy irtál!Ja és ugy tudom hogy már 8000ft nála egy vizsgálat!Üdv
2008. febr. 12. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bocs! Nem akartalak megijeszteni! Akkor az Erzsébet körúton volt a rendelője. Tényleg nem tudom, hogy ő-e az. De sajnos nekem egy ílyen nevű dokiról nincs túl jó véleményem. Gonodolom, ha más lett volna a helyemben akkor mindenki így gondolkozik.
2008. febr. 12. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok! én 2007 decemberében szültem nála. Igazából rohamszülésnek lehetne nevezni, mert 2 óra alatt meg volt a baba. Régen az Erzsébet krt-n rendelt, most viszont már a Deákon van magán rendelője. Én abszolut meg voltam vele elégedve, nagyon jó orvos és ami a legfontosabb, hogy végig biztonságban éreztem magam nála!!!! A 2.-at is nála fogom szülni.

Dia

2008. jún. 12. 21:57
 7/9 anonim válasza:
100%
Én nála szültem az első gyerekemet 2008-ban. A másodikat biztosan nem nála fogom! Bár a terhesgondozás alatt mindvégig nagyon kedves és jó humorú volt, nekem kicsit felületesnek tűnt, és sajnos a szülésnél meglehetősen lelkiismeretlenül viselkedett. Magamra hagyott, holott igencsak borsos árat szabott a szüléslevezetésnek...
2009. jan. 5. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Én nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve. Nem az a dolga, hogy ott üle veled végig a szülést. Szerintem nagyon jó orvos! Júliusban szülök nála megint.

Tóth-M. Dia

2009. jan. 7. 12:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Én nem ajánlom őt egyáltalán,sok rosszat hallottam róla!

Tapasztalatból is mondhatom hogy felszínes és érdek ember!

Majdnem 1 órát várakoztam ráa magánrendelőjébe holott időpontra mentem!

A pénz miatt bezsúfol mindenkit aznapra aztán meg nem tudja ellátni a betegeit időben!

De tudnék még mesélni amiket hallottam róla de tul hosszú lenne ide a levél!

Szóval érdeklődjön mindenki alaposan kihez megy vagy kit fogad fel dokijának!

2010. ápr. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!