Orgazmusra ébredtem reggel és egész nap fájt a méhem. Remélem nem okoz ez gondot a babánál?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok orgazmusra ébredni? Most történt meg velem másodjára, de ez sokkal intenzívebb volt, mint első alkalommal. Eléggé éreztem is, hogy a méhem összehúzódik és egész nap szurkált is azon a ponton. Kicsit aggódom, mert 6 hetesen egy orgazmus után kezdtem el vérezni, úgyhogy nem is nagyon erőltettük a szexet (vagyis két napja voltunk együtt 2.5 hónap után, de orgazmusom nem volt), pont a vérzés miatt. Viszont az álmaimat nem tudom irányítani. Hasonló tapasztalat?2011. ápr. 11. 19:03
1/10 anonim válasza:
nekem is volt többször, de én megtanultam az álmomban irányítani :) mindig nemet mondtam álmomban. annyira féltettem a picúrt. egy idő után működik. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem is most a lassan 3 hónapnyi óvatos szünet után álmomban jött. Utána egy ideig tényleg érzékenyebb volt, de aztán elmúlt. Te érzékenyebb méhizomzattal rendelkezhetsz, mást nem tehetsz, mint reménykedni, hogy kevés ilyen álomban való "akció" lesz a jövőben...
3/10 A kérdező kommentje:
Na, erre akkor rá kell gyúrnom. Vagyis a visszautasításra.:DDD
2011. ápr. 11. 19:22
4/10 sumergo válasza:
Azt hittem, csak én "szexelek" álmomban, (amióta babás vagyok, előtte sosem volt ilyen)!! :-))
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem már ezelőtt is volt intim álmom, de orgazmusom soha nem volt még álmomban, csak amióta babás vagyok.
2011. ápr. 11. 20:06
6/10 anonim válasza:
mikor kismama voltam,,többször volt ilyen és nekem is görcsölt a hasam utána.egészséges kisfiam született.
7/10 anonim válasza:
Hihi. Azt hittem, csak nekem volt ilyen "bajom".
Megnyugodtam, nem vagyok egyedül.
Nekünk tilos volt az együttlét terhesség alatt, biztos így jött ki... :)
8/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen többször, de semmi baja nem lett a babámnak.
9/10 anonim válasza:
Jujj dehogy okoz.nekem is minden héten van és már van 2 lányom semmi bajuk...Nemet mondani???Dehogy is..:D Mondj igen:D:D
10/10 anonim válasza:
első vagyok: én azért mondtam nemet, mert veszélyeztetett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!