Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyek azok a fiúnevek,...

Melyek azok a fiúnevek, amelyek a "listás nevek" közé tartoztak, mikor Kisfiatokat vártátok és a nevek között kutattatok? Végül ezek közül melyik lett a befutó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Barnabás, Péter, Benedek, Ágoston, Lőrinc, Sebestyén, Áron, Ármin
2011. ápr. 10. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ádám,Balázs,Barnabás-ez csak nekem tetszett,páromnak nem-,Ákos.A fiunk Ákos lett végül,a szülőszobán én döntöttem a nevek közül,igy beszéltük meg a párommal,hogy rámbizza.Mikor a kislányunkat vártam maradt fiúnév lehetőségnek az Ádám és a Balázs,de nekem még nagyon tetszett a Máté,apának pedig a Márk,aztán végül lányunk lett másodjára. :)
2011. ápr. 11. 05:56
 13/15 anonim ***** válasza:

elég sok kritérium volt ( a férjem mindenáron az ő nevét akarta adni, náluk ez hagyomány, de én nagyon nem szerettem volna)

a listám: Botond, Bálint, Mihály (az apja után), Konrád, Kornél, Zalán.

Végül Botond Mihály lett, és nem bántuk meg, nagyon ráillik a Botond név :-)

2011. ápr. 11. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:

nagyon régen eldöntöttuk már a férjemmel, ha babánk lesz Hunor lesz!

És mikor kismama lettem, lánynév nem is volt- végülis fiú is lett, így Hunor lett!

Szóval egyetlen egy nevünk volt- nem tudom mi lett volna, ha lány lett volna!!

:-)

2011. ápr. 11. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk Hunor vagy Koppány lett volna. Viszont a férjem családjában hagyomány volt a név továbbörökítése és a férjem apukája nagyon szerette volna ha folytatjuk a hagyományt. Mivel szép név, így a férjem és ezáltal a nagypapa nevét adtuk. A "fiúk" nagyon boldogok voltak, nem bántam meg, szegény papa egy hete hunyt el. :(

A Botond is nagyon szép név, jól választottatok!!!

2011. ápr. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!