25 hetes vok, még sose nézték a méhszáj állapotát. Mi van, ha nyilik? Lehet érezni?
Uh-on a méhszáj állapota hogyan látszódna már?!
Ne írjunk butaságokat.Ha valamit nem tudunk inkább ne szólaljunk meg.
Egyébként meg ha kinyílik a méhszáj,SEMMIT az ég világon nem érezni.Ezért nézik havonta az orvosok-kézzel vizsgálva.
Most le lehet pontozni,de előtte azért nem árt ha tájékozódtok!
Kedves utolsó:
nekem pont az a bajom,hogy még nem volt manuális vizsgálatom,csak 10 hetesen utoljára,és akkor honnan tudjam,hogy nem nyiltam-e ki???
nyugi nekem sajnos 27 hetesen kinyílt a héhszájam és elég fájdalmas volt, gyakorlatilag ugyanaz, mint a vajúdás, a szülés is fáj, akkor a tágulás hogyan nem fája, kedves válaszolók???????
nekem a dokim mondta, hogy nem kell vizsgálni, amikor panaszom volt rögtön vizsgált és mondta, hogy van egy újjnyi tágulás, de nagyon is éreztem azt az egy újjnyit és utána a többit szülésnél.
ha nem érzel semmit zárva vagy, észrevétlen NEM NYÍLIK a méhszál, ne hidd ha bárki mást mond, bízz a dokiban!
Én most 26 hetes vagyok. Nekem sem volt már a 7. héttől hüvelyi vizsgálat. Engem is érdekelne, hogy ha elkezdek nyílni, akkor azt nem is veszik észre? Azért én a jövőhéten megyek dokihoz és rá fogok kérdezni!
Ezt találtam:
Szia!
Bár ezek szerint, van, aki nem fogja elhinni, de én igenis éreztem. A 38. hétig teljesen zárt voltam, majd a 40. hétig 2111-re nyíltam...elég erős görcsszerűségeim voltak, mint amikor meg akarna jönni.
2. válaszoló vagyok. Bocs, de nem a kisujjamból szoptam ki, amit leírtam. Mi lett volna, ha a kérdésre válaszolsz, és nem más válaszát értékeled. Amúgy nekem soha nem nézte még KÉZZEL a doki. Kacsával benéz, és kész. Vagy ő is a kisujjából szopta, hogy a külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva?
Amúgy meg miért ne láthatná uh-n? Ha azt látja, hogy a méhlepény hol van feltapadva, akkor a méhszájat miért ne?
Kedves 3.!
Bocsánat de itt te vagy tájékozatlan.Nem blamállak még véletlen sem de az Uh-n tökéletesen látszik a méhszáj állapota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!