Terhesség, és pici kutya együtt?
20 hetesen került hozzám egy nagyon pici kutya, (1hónapos).
A héten még én etettem, jövőhéttől már próbáljuk hogy magától egyen. De viszont, jelent valami rosszat mert terhes vagyok? Egy ismim azt mondta gumikesztyűvel fogjam meg. De csak annyit vagyok vele, amig eszik, addig az ölemben van, néha ki se veszem, de utána alszik. tehát nem "kutyázom". Rendszeresen, és alaposan kezet is mosok mindig. Szerintetek? Bent van a lakásban, de külön helyiségben. 21 hetes kismama
Júniusban lesz 1 éves a tacskónk és Júliusban fog megszületni a kislányunk.
Eddig nekem semmi gondom nem volt a kutyával kapcsolatban. (rossz eredmények, fertőzés, stb.)
Természetesen minden higiéniai szabályt betartok. Nálunk pl. nincs ágyon, de gyakorta ülök a szőnyegen és játszunk.
Ez szülés után se lesz másképp, amint lesz időm rá, nehogy elhanyagoltan érezze magát.
Ámbár egyik szobába se mehet be, csak a közlekedési folyóson lehet kint. Mi rácsokat rakunk fel az ajtók elé és mindent elkövetek, hogy szőr ne kerüljön a picur szobájába. (csak ott használható papucsban leszek, alapos kézmosás + fertőtlenítés, ilyesmi..)
Attól hogy terhes valaki, szerintem nem kell a kutyától 'félnie'.
Boldog babavárást :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!