Nyíregyházán keresek olyan orvost, aki elvállalja, hogy császármettséssel akarok szülni?
Sajnos Magyarországon nem lehet kívánságra császárral szülni. Minden orvos azt fogja mondani, hogy műtéti indikáció kell hozzá. Pl. ha rossz a szemed és egy szemész igazolja, hogy nem bírna ki a szemed egy ekkora erőlködést, mint a szülés. Ha bármilyen műtéted volt, akkor az jó kiindulópont. Én a 2. gyerekemet akartam mindenáron császárral szülni 1 rossz tapasztalat miatt (az elsővel túl sokat szenvedtem - vákuummal szívták ki végül) és én abszolút megértem, aki császárt akar.
Ha félsz a szüléstől, menj el egy pszichiáterhez és ő ad indikációt (ott persze mondd el, hogy rettegsz a szüléstől és nem tudsz aludni) és ez már elegendő. Ezt amúgy egy doki mondta kb 1 hete az RTL-en. Ha meg lesz ez a javaslatod, akkor kénytelen lesz bármelyik orvos megcsászározni. Sok sikert!
Olyan anyukák véleményét ne vedd figyelembe, akik csak 1x szültek császárral, és a sima, vagy vákuumos szülésből nincs tapasztalatuk. Ők ugyanis nem tudják összehasonlítani a 2-t.
Egyébként Lengyelországban a nők több, mint fele császárral szül, ott a kismama kérése mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!