Pampers new baby pelánkáról véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó lehet?Ma egy csomaggal ebből vettem.2-5kg-ig van.2009. márc. 1. 15:52
1/6 anonim válasza:
Én mindig is Pamperst használtam mind a 3 fiamnál és bevált.
2/6 anonim válasza:
Szia! Mi a 2-es mérettel kezdtük. A kórházban kapott csomagban volt 2 db. 1-es,én azt kicsinek találtam. Pedig átlag súllyal és mérettel született a kisfiam. 3200g,53cm. Amúgy én azt nem szeretem a Pampersben,hogy nem gumis a dereka és a rögzítő füle. Most is van itthon,de javarészt a lila tescost használom inkább.
3/6 anonim válasza:
elsőnek mi is azt vettünk.Jó,de nekünk a libero jobban bevált.7 hetes kislány anyukája
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. márc. 1. 17:18
5/6 anonim válasza:
Szia, nekünk nagyon bevált, én az 1-t viszont csak kb 4 kilósig adtam rá, utána már inkább 2-est vettem (3-6 kg). Én jobban szeretem, mint a liberot
6/6 anonim válasza:
szio. mi is pamperst használtunk egyest, meg volt libero mintánk. 2-től már liberot használunk. nekem sokkal jobban bejön, masszívabb, nem beszélve arról, hogy a betét egész a hátáig ér, sajna a pampersnek nem.... ettől függetlenül, amíg azt használtuk, szerettem, de most inkább libero :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!